Nikolija Jovanović

Više ne može da sakrije, Nikolija Jovanović zagrmela: Ko ti je ta?! (video)

Autor:

12.03.2024 21:15

Foto: Marija Mladjen/ATAImages

Foto: Marija Mladjen/ATAImages

Novi album Nikolije Jovanović publika željno iščekuje, odbrojavanje je počelo



Nikolija Jovanović uspela je ono što malo kome pođe od ruke ‒ da nastavi stopama oca i majke iako njihove profesije nemaju dodirne tačke. 

Ocu Vladi Jovanoviću, doktoru ekonomskih nauka, udovoljila je time što je završila studije za međunarodni biznis, dok je majku Vesnu Zmijanac istinski obradovala kada je zakoračila na estradnu scenu.

Antonio Anhel / ATAImages

 

Tokom godina hitovi su se nizali jedan za drugim, a novi album Nikolije Jovanović publika željno iščekuje.

Da je tome došao kraj potvrdila je i sama pevačica koja više ne može da sakrije sreću i uzbuđenje zbog novih pesama koje će 15. marta predstaviti publici. 

Pročitajte Načisto se slomila, Nikolija Jovanović iskreno o razvodu - To me je raznelo

Putem društvenih mreža ona je podelila i deo pesme, a stihovi: ”Ne mogu da zaspim, poludela sam sasvim. Što kasniš, znakovi su jasni, ko zna šta od mene sve si krio. Znam ko ti je ta, ko su ti te, stani mirno” dopali su se publici, prvenstveno damama koje su se u njima pronašle. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

- Proces kako sam radila ovaj album je temeljniji nego do sada jer sam bila uključena u sve, od dizajna, zvuka, pesme, do svake reči. Nisam ništa pustila slučaju. 

Tekstovi pesama su na ovom albumu ozbiljniji nego većina do sada. Mislim da je ovaj album, kao i ja, zreliji nego prethodni. 

Pročitajte Nikolija Jovanović prvi put o ćerkama - Kad napune 16 godina...

Četvrti studijski album Nikolije Jovanović dopao se i njenoj majci koja među pesmama ima i svog favorita. 

- Mami ne puštam mnogo zato što me mrači (smeh). Ona bi malo foršpila još ovde, pa bi još koji triler onde i onda sam u fazonu: ”Mama, molim te”.

Tako da je mami bilo zabranjeno da čuje dok sve nije bilo gotovo. Onda sam je stavila u auto i rekla: ”Sad slušaj i ćuti”. Ima i ona svoje favorite.

Njena pesma je, inače, ”Pravo na grešku”. To je njen ljubimac na novom albumu - otkrila je Nikolija u emisiji na "S3" radiju. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Radio S3 (@radio_s3)

 

Komentari. (0)

Loading