Nikolija Jovanović

Nikolija Jovanović prvi put o ćerkama: Kad napune 16 godina...

Autor:

01.03.2024 19:51

Foto: Dušan Milenković/ATAImages

Foto: Dušan Milenković/ATAImages

Ćerke Nikolije Jovanović i Relje Popovića se ne viđaju u javnosti, razlog je ovo



Ćerke Nikolije Jovanović i Relje Popovića odrastaju daleko od očiju javnosti, a poznati roditelji trude se da svojim devojčicama obezbede željenu privatnost i bezbrižno detinjstvo.

Iz tog razloga, njihove fotografije ne dele na društvenim mrežama, pa do sada nismo imali priliku da vidimo kako Rea i Hana izgledaju.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Ipak, Nikolijina i Reljina starija ćerka je krenula u školu, a pevačica otkriva kako su druga deca reagovala na činjenicu da ima poznate roditelje. 

Pročitajte Načisto se slomila, Nikolija Jovanović iskreno o razvodu - To me je raznelo

- Imamo tu sreću da je u odličnom odeljenju i da roditelji dece sa kojima ide u školu deluje da su svi svesni da su deca deca i da nemaju telefone sa sedam godina, nisu upućeni u našu muziku još.

Našoj deci mi ne puštamo većinu naših pesama, uglavnom slušaju dečju muziku, jer mislim da ne treba prerano da odrastu i te pesme nisu za decu.

Ne osuđujem ko pušta, ali mislim da treba da se napravi neki odabir – objasnila je Nikolija koju zakon još uvek štiti da njena deca ne budu eksponirana bez njenog odobrenja.

Dušan Milenković/ATAImages

 

– Zakonom je zabranjeno da slikaju i objavljuju maloletnu decu bez odobrenja roditelja, neću ni da razmišljam o tome.

Pročitajte Mediji bruje o Nikolijinom i Reljinom tajnom venčanju, najnovije fotografije sve otkrile (foto)

Za sada nam super ide i okej smo sa tim, a kada dete napuni 16 godina, videćemo šta ćemo da uradimo po pitanju društvenih mreža – rekla je za „Extra FM“.

M.M./ATAImages

 

Ćerke Nikolije Jovanović i Relje Popovića unele su neizmernu radost u njihove živote, a devojčice obožava i ponosna baka Vesna Zmijanac

- Nema tu mnogo matematike, ja kuvam, one kuvaju i prave vašar po kući. Ja nisam stroga baka. Naprotiv. Majka je stroga, a ja sam dobra - otkrila je pevačica u emisiji Ekskluziv. 

Komentari. (0)

Loading