Nikolija Jovanović

Jedna je majka: Nikolija u suzama zbog Vesne, jedva je ovo izustila

Autor:

04.03.2024 10:38

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nikolija Jovanović u suzama zbog majke, njene reči potresle su svakogNikoliju Jovanović od kada se pojavila na estradnoj sceni, prirodno, svi porede sa majkom, Vesnom Zmijanac.

Iako se činilo da pevačica sve to dobro podnosi, ona se nedavno slomila, pa je čak Nikolija Jovanović u suzama završila zbog pritiska koji godinama doživljava.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Vesnina naslednica je na Tiktoku objavila snimak kako peva na grčkom jeziku, što je naišlo na osudu brojnih pratilaca, baš zbog činjenice da se Nikolija orpobala u totalnom drugačijem žanru od poznate majke.

Pevačica ne krije da joj ovo smeta, a zbog spornih komentara i poređenja je Nikolija Jovanović u suzama ostala dok je snimala video za pomenutu društvenu mrežu. 

Nikolija Jovanović u suzama poručila jedno

- Konstantna tema ceo moj život je poređenje sa mojom mamom. Da, moja mama peva bolje od mene, moja mama peva bolje od svih.

TikTok printscreen

 

Mogu da vam kažem samo da ja ne pevam kao moja mama i ne kuvam kao moja mama, ali ja sam bolja mama nego moja mama.

Pročitajte Nikolija Jovanović očajna zbog fizičkog izgleda, estetske operacije nisu uspele

Ja sam obrazovanija nego moja mama, ja sam bolja žena nego moja mama, ja sam svašta nešto krucijalnije bolja nego moja mama.

Znate li zašto sam ja bolja? Zato što je ona moja mama. Zato što nju nije imao ko da nauči, a mene jeste. Ona, ona me je naučila da budem bolja - rekla je uplakana Nikolija.

Komentari. (0)

Loading