Anđelina Džoli

Svi su gledali u Vivijen: Ćerka Anđeline Džoli na crvenom tepihu pojavila se u ovome (foto)

Autor:

12.04.2024 13:17

Foto: Photo by Christopher Polk/Getty Images for The Critics' Choice Awards

Foto: Photo by Christopher Polk/Getty Images for The Critics' Choice Awards

Ćerka Anđeline Džoli pojavila se na crvenom tepihu u čudnom stajlingu



Juče je ćerka Anđeline Džoli i Breda Pita bila glavna zvezda crvenog tepiha.

Lepa Vivijen pojavila se kao podrška poznatoj mami kojoj je nedavno postala i koleginica dok su zajedno radile na mjuziklu "Autsajderi".

Photo by Gareth Cattermole/Getty Images for Disney

 

Juče je u Njujorku održana premijera pomenutog projekta, a sa glumicom je crvenim tepihom prošetala njena ćerka Vivijen Džoli-Pit, koja je bila njena asistentkinja u ovom projektu.

Dok je glumica nosila zlatnu haljinu i oker ogrtač, njena naslednica se pojavila u teget kombinezonu koji je dizajnirala njena majka i podseća na radno odelo, a u sličnom izdanju došao je i glumac i producent Džastin Levin.

Ćerka Anđeline Džoli pokupila je poglede svih prisutnih

Vivijen, koju ne viđamo često u javnosti, blistala je na crvenom tepihu, a njena majka ne krije koliko je ponosna na nju.

- Viv je mlada umetnica koja se fokusirala na podršku drugima - rekla je Anđelina Džoli za "People" pred svečanu premijeru i otkrila da je i ušla u ovaj projekat zahvaljujući ćerki.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Quién (@quiencom)

 

Ćerka Anđeline Džoli je videla ranije radove i ohrabrila majku da se uključi u produkciju, a prilikom rada na projektu je "pomagala koliko je mogla".

Pročitajte Anđelina Džoli uslikana sa znatno mlađim frajerom, poslednji udarac za Breda (foto)

Ona je još u avgustu prošle godine objavila da će biti glavni producent "Autsajdera" i da će njena ćerka volontirati kao asistentkinja, piše "Glossy".

- Viv me podseća na moju majku po tome što nije usredsređena na to da bude u centru pažnje, već da bude podrška drugim kreativcima. 

Ona je veoma promišljena i ozbiljna po pitanju pozorišta i naporno radi da bi shvatila kako da doprinese - istakla je tada glumica.

Komentari. (0)

Loading