Marija Veljković

Dekoltirano, kratko, mrežasto: O stajlingu Marije Veljković bruji ceo grad, da li je ovo previše smelo? (foto)

Autor:

01.02.2024 14:30

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Stajling Marije Veljković sinoć su svi komentarisali



Sinoć je u Beogradu održana premijera filma o fudbalskoj legendi Dušanu Duletu Saviću, kojoj su prisustvovale bojne poznate ličnosti, među kojima su bili Marija Veljković i njen izabranik Rastko Janković.

Stajling Marije Veljković privukao je dosta pažnje, posebno zbog toga što se razlikuje od onoga što je do sada nosila.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Voditeljka je za ovu priliku odabrala sako-haljinu crvene boje, sa kojom je uklopila crne čarape, kao i salonke iste boje. Ispod haljine se nazirala mrežasta svetlucava bluza, koja je dodatno začinila ovu modnu priču.

Pročitajte Ručak spreman za deset minuta, osnova samo tri sastojka - Deca Marije Veljković obožavaju ovo jelo

Model haljine sa dvoredim kopčanjem i reverima posebno je popularan poslednjih nekoliko sezona i idealan je komad za svečane prilike. 

Efektan stajling Marije Veljković bio je glavna tema na crvenom tepihu, posebno što mnogi smatraju da je ovom kombinacijom izašla iz zone komfora i pokazala se u nešto smelijem stilu.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Sako-haljine savršene su za postizanje elegantnog večernjeg "looka", što je očito dobro poznato zgodnoj voditeljki koja je sinoć pobrala sve komplimente.

Komentari. (1)

Loading
Dr, Hannibal

03.02.2024 17:00

Ceo grad bruji a bogami i svako selo.Kada je imala hrabrost da kao udata žena vara muža sa smešnim kaskaderom,što se nebi i ovako oblačila.Uostalom,sve "normalne majke" se tako oblače na radost svoje dece(3) i roditelja...