Marija Veljković

Marija Veljković zna kako da pokupite sve poglede tokom novogodišnje noći, u ovome je trik

Autor:

07.12.2023 08:53

Foto: Vlada Maraj

Foto: Vlada Maraj

Čarape Marije Veljković ukrale sve poglede na crvenom tepihu



Marija Veljković i Rastko Janković pre nekoliko dana prisustvovali su jednom prestoničkom događaju gde su pokupili sve poglede prisutnih.

Tačnije, stajling popularne voditeljke koji je bio pravi novogodišnji, šljokičav i šaren. Čarape Marije Veljković tema su koja ne prestaje da se komentariše svih prethodnih dana.

Ata Images

 

Šarmantna voditeljka "Slagalice" izgledala je uobičajeno elegantno, a za ovu priliku odabrala je besprekoran praznični stajling, koji vam može poslužiti kao inspiracija i za najluđu noć.

Marija je ponela veoma efektnu mini-haljinu, zimski model dugih rukava i ravno sečenog okovratnika koji pada pored tela, a poseban utisak ostavlja zahvaljujući svetlucavim detaljima.

Čarape Marije Veljković su pun pogodak za novogodišnju noć

Savršena i u skladu sa pretprazničnim raspoloženjem, ova haljinica odličan je izbor za bilo koju priliku u hladnim večerima, a voditeljka ju je upotpunila na najbolji mogući način.

Tako upečatljiva haljina izgledala bi sjajno uz bilo kakve čarape, a Marija je odlučila da bude smela i ponela je neobičekivane – crvene hulahopke, koje asociraju na Novu godinu i Božić.

Boško Karanović

 

Pročitajte Idealan nedeljni ručak za celu porodicu, Marija Veljković demonstrirala recept

Baš zato su čarape Marije Veljković fenomenalan, a zahvaljujući svetlucavim detaljima na haljini još prikladniji za decembarski provod.

Voditeljka je, inače, svoje izdanje upotpunila klasičnim crnim salonkama sa štiklom i mini-tašnom, a uz jednostavnu bob frizuru i raskošni crveni ruž.

Boško Karanović

 

Bilo kako bilo, ovo je savršen autfit sezone u svetu slavnih.

Komentari. (0)

Loading