Ana Stanić

Kakva haljina! Ana Stanić održala lekciju, a tek da vidite bundu (foto)

Autor:

06.12.2023 20:03

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Elegantna haljina Ane Stanić stoji kao salivena, najnovije fotografije



Proslava 29. rođendana "Naxi " radija sinoć je okupila brojna poznata imena, među kojima smo primetili uvek doteranu Anu Stanić

Iako smo navikli da je viđamo u svedenim i odmerenim izdanjima, pevačica je ovog puta rešila da izađe iz zone komfora, a haljina Ane Stanić ukrala je sve poglede u gradu. 

Ata Images

 

Za ovu priliku Ana je odabrala elegantnu crnu haljinu sa golim leđima koja ima proreze u predelu struka, čime je njena savršena linija došla do izražaja. 

Pročitajte Trideset godina nije ušla u gradski prevoz, vešto krila ljubav sa kolegom, danas ima velike hitove i preslatkog sina, ko je ona?

Haljina Ane Stanić oduševila je modne znalce, a celokupan stajling pevačica je začinila crnom tašnicom, cipelama na platformu i nežnoroze bundom koju je skinula po dolasku. 

Ata Images

 

Ata Images

 

Posebno je zanimljiva činjenica da je Ana ovu bundicu i ranije nosila, o čemu svedoče fotografije na njenom Instagram-profilu.

 

 

Za Dane Beograda prošle godine Stanićeva ju je iskombinovala sa belim pantalonama, što nam pokazuje da se ovaj vanvremenski komad savršeno uklapa kako uz večernje tako i uz dnevne odevne kombinacije. 

Komentari. (0)

Loading