Nekad i sad

30 godina nije ušla u gradski prevoz, vešto krila ljubav sa kolegom, danas ima velike hitove i preslatkog sina, ko je ona?

Autor:

15.09.2023 17:00

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Rubrika nekad i sad mnogima je postala omiljena verovatno zbog toga što naše najveće zvezde izgledaju gotovo neprepoznatljivo..Nekad i sad rubrika našla je put do vaših srca, a mi vam i ovoga puta pokazujemo kako su naše poznate ličnosti izgledale u detinjstvu. 

Iako vam devojčica sa slike ne izgleda poznato, ona danas važi za jednu od najuspešnijih pevačica koja, pored toga što odlično izgleda, ima izvanredne vokalne sposobnosti.

youtube printscreen

 

Rođena je 8. decembra 1975. godine u Nišu. Još kao mala se zanimala za muziku. Sa porodicom se preselila u Beograd kada je imala samo osam godina. 

Pročitajte Od prvog honorara kupila kaput i čizme, kuburila sa viškom kilograma, a srodnu dušu srela je na utakmici u Somboru

Iako je još na ekskurziji, pevajući pesmu „Piši,piši mi“ od grupe Magazin, pokazala neverovatan talenat, muzikom je počela ozbiljnije da se bavi sa 17 godina, kada je postala član popularnog benda. 

‒ Bio sam u vezi i sa njom i sa Aleksandrom i ovo je prvi put da to javno kažem. Bili smo momak i devojka i to smo krili i pravili se blesavi.

To je bilo ozbiljno, jer sam voleo i jednu i drugu, a danas obožavam svoju ženu, koja je majka moje divne dece - rekao je svojevremeno njen kolega za Hello

youtube printscreen

 

Prvi nastup imala je u studentskom domu na Voždovcu, a sa grupom Moby Dick je objavila tri albuma. 1998. napušta grupu u želji da se posveti solo karijeri.

Novi početak kruniše nastupom na Budvanskom festivalu sa pesmom „Molila sam anđele“ za koju je aranžman radio Vlado Gerogiev.

Iste godine objavljuje i svoj prvi album, a u svojoj karijeri je objavila ukupno 5 albuma, poslednji „Sudar“ 2008. godine.

Pročitajte Balada sa snažnom porukom - Novak u noćnom provodu u Crnoj Gori, ova pesma ga baš pogodila (video)

Završila je FDU, smer filmsku i televizijsku produkciju. Takođe kao apsolvent fakulteta se 2001. godine našla u ulozi producenta filma „Apsolutnih sto“ koji je doživeo veliku popularnost.

Udata je za Momčila Lavrnića, bivšeg košarkaša i suvlasnika lanca prodavnica obuće. Kao kruna prave i bezuslovne ljubavi je u septembru 2011. godine na svet došao sin Vuk

Sada već sigurno znate da je neodoljiva devojčica sa slike Ana Stanić koja je, sudeći po fotografijama, i u detinjstvu bila podjednako lepa kao i danas. 

Boško Karanović

 

Komentari. (2)

Loading
Baka

18.09.2023 10:57

Najlepse zelene oci na nasoj estradi!

Tanja

18.09.2023 18:03

Ma važno je da je ona od Glembajevih pa joj je kakano da uđe u gradski prevoz.