Anđelilna Džoli

Anđelina Džoli uslikana sa znatno mlađim frajerom, poslednji udarac za Breda (foto)

Autor:

29.12.2023 19:27

Foto: Photo by Gareth Cattermole/Getty Images for Disney

Foto: Photo by Gareth Cattermole/Getty Images for Disney

Novi dečko Anđeline Džoli može biti ovaj dosta mlađi dasa



Posle razvoda od Breda Pita 2019. godine Anđelina Džoli trudi se da ljubavni život krije daleko od znatiželjnih paparaca i medija.

Sa izvesnim muškarcima videli smo je svega nekoliko puta, a sada se spekuliše da je novi dečko Anđeline Džoli dosta mlađi momak, sa kojim je uslikana pre nekoliko dana.

Photo by Alex Wong/Getty Images

 

Fotografije su objavljene samo desetak dana nakon što je njen bivši suprug slavio 60. rođendan, prvo u Parizu, pa u Los Anđeles sa 27 godina mlađom dizajnerkom nakita Ines de Ramon.

Slučajno ili namerno, Anđelina Džoli i te kako svesna paparaca napustila je luksuznu prodavnicu u društvu javnosti nepoznatog momka. Ćaskali su dok su izlazili iz butika gde je ona, inače, došla sa telohraniteljima.

Novi dečko Anđeline Džoli - tema o kojoj se često nagađa

Momak sa slika prati modu iako na prvi pogled njegov stil to ne odaje, a glumica ne samo da se nije krila od paparaca već ih je i pozdravila osmehom.

 

 

Ipak, ne može se sa sigurnošću tvrditi da li je ovo novi dečko Anđeline Džoli, ali ono što je više nego zanimljivo je što je "uslikana" sa njim u jeku priča o Bredovoj romansi.

Pročitajte Velike okrugle naočare i marama na glavi - Anđelina Džoli neprepoznatljiva prošetala ulicama Pariza (foto)

Fanovi bivših supružnika komentarišu da im je posebno zanimljivo što i Bred i Anđelina naročito prate modu poslednjih godina otkako nisu u bračnoj zajednici.

Da li teraju jedno drugom inat, šta je u pitanju, ne znamo, vreme će pokazati.

Komentari. (0)

Loading