Anđelina Džoli

Uzvraća Bredu samo tako: Anđelina uslikana sa novim dečkom, mlađi je 21 godinu (foto)

Autor:

04.01.2023 11:11

Foto: Guliver Getty Images

Foto: Guliver Getty Images

Novi dečko Anđeline Džoli glavna tema u medijimaBred Pit 59. rođendan dočekao je u zagrljaju nove devojke, tri decenije mlađe Ines de Ramon (29). Par je viđen kako se ludo zabavlja povodom proslave Bredovom, a fotografije su brzinom svetlosti obišle svet. 

Pročitajte Odluka Anđeline Džoli šokirala svet, sa suzama u očima saopštila - Napuštam ih

Ali izgleda da ni Anđelina Džoli (47) ne gubi vreme. Anđelina je viđena na kafi sa glumcem Polom Meskalom, nakon što je pogledala predstavu u kojoj je on glumio i navodno se oduševila, pišu britanski mediji.

Glumica je sedela u kafiću sa Polom, koji je od nje mlađi 21 godinu i uživala, dok su ih telohranitelji čuvali od pogleda radoznalih obožavatelja. Ali paparaci su uspeli da ih fotografišu i te slike su obišle svet.

Pročitajte Konačno srećna - Da li je ovo novi dečko Anđeline Džoli (foto)

O Polovom privatnom životu ne zna se mnogo, osim da je bio u vezi sa američkom pevačicom Fibi Bridžers. Izgleda da je ta romansa "pukla", a da je sada Pol u vezi o kojoj bruji čitav svet. 

"Baš nakon što se razišao sa svojom devojkom...", komentarisao je jedan korisnik Tvitera.

Meskal inače ne voli publicitet i ne koristi društvene mreže.

Da li je posle razvod od Breda Pita Anđelina konačno pronašla svoju sreću ili je sve ovo samo dobar trač stranih medija, ostaje da se vidi. 

Guliver Getty Images

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading