Anđelina Džoli

Odluka Anđeline Džoli šokirala svet, sa suzama u očima saopštila: Napuštam ih

Autor:

17.12.2022 12:00

Foto:

Foto:

Odluka Anđeline Džoli veoma je iznenadila javnost, glumica ovog puta ostaje dosledna svom stavu



Čini se da Anđelina Džoli poslednjih godina vuče poteze koji se njenim fanovima baš i ne dopadaju. Najnovije informacije kažu da je holivudska glumica preko noći odlučila da posle skoro dve decenije prestane da se bavi humanitarnim radom. Anđelina je saopštila da će napustiti funkciju ambasadora dobre volje Visokog komesarijata Ujedinjenih naroda za izbeglice (UNHCR).

Pročitajte Borila se s retkom bolešću - Anđelina Džoli susrela se s ozbiljnim zdravstvenim problemima

Getty Images

 

Anđelina, koja je započela aktivnosti humanitarne pomoći u Ujedinjenim nacijama 2001. godine, imenovana je za ambasadora dobre volje UNHCR-a 2012. godine. U zajedničkoj pisanoj izjavi na portalu Ujedinjenih nacija objavljeno je da Anđelina više ne želi da se bavi humanitarnom pomoći i pitanjima ljudskih prava.

Naglašeno je da će glumica nastaviti da se bavi problemima izbeglica i raseljenih lica, te će nastojati da u svojim budućim radovima dopre do što većeg broja glumaca.

Pročitajte Odluka Anđeline Džoli je neverovatna, pomirenje na pomolu - Vraća bivšem mužu

Guliver Getty Images

 

- Nastaviću da dajem sve od sebe da podržim izbeglice i druge raseljene civile. Nakon 20 godina rada pod okriljem UN-a, mislim da je vreme da stupim u direktan kontakt sa izbeglicama i lokalnim organizacijama i pokušam da pronađem rešenja - odluka je Anđeline Džoli. 

- Zahvalni smo na njenom decenisjkom angažovanju, posvećenosti i stvaranju promena za izbeglice. Podržavam njenu odluku da promeni svoj stav i verujem da će osetljivost na izbeglice zauvek postojati u njenom srcu - istakao je visoki komesar UN-a za izbeglice Filipo Grandi.

Guliver Getty Images

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (4)

Loading
lucija

15.01.2023 22:06

umrla kraljica, pa moze sad i prekinuti

lucija

15.01.2023 22:08

Od engleske kraljice je odlikovanje dobila.

lucija

18.01.2023 21:25

Stidim se svojih komentara,taj dan bila ljuta na sebe pa i citav svijet,zao mi je.