Nela Mihailović

Nela Mihailović iskreno o Marti i Petri: Nije to odnos majka i ćerka drugarice

Autor:

30.03.2024 17:30

Foto: Radule Perisic/ATAImages

Foto: Radule Perisic/ATAImages

Ćerke Nele Mihailović izrasle su u prelepe i vaspitane devojke, glumica progovorila o odnosu sa mezimicama



Ćerke Nele Mihailović prebrzo su porasle, a kako su sada već odrasle devojke ko god da ih poznaje ima samo reči hvale o Martinom i Petrinom vaspitanju.

Glumica i njen suprug Vladimir Petričević trudilli su se oduvek da naslednice sakriju od očiju javnosti, te se gotovo nikada nisu sa njima pojavili na nekom događaju.

Jakov Simović/Gloria

 

Kako je u nekoliko navrata Nela isticala, ni jednu ni drugu devojčicu medijsko eksponiranje ne zanima, a roditelji su tu da tu odluku poštuju.

Gostujući u podkastu "Mamazjanija" dramska umetnica je progovorila o odnosu koji gradi sa mezimicama, za koji smatra da je jedini ispravan s obzirom na vreme u kojem živimo.

Ćerke Nele Mihailović sa njom su izgradile predivan odnos

Mihailovićeva kaže da sa ćerkama ima poštovanje i razumevanje, ali da ipak nisu drugarice, te da se autoritet podrazumeva.

- Mi puno, puno pričamo, nije to odnos majka i ćerka drugarice. Mi smo majka i ćerka, ali imamo međusobno poverenje veliko, suštinsko poštovanje, ja imam autoritet prema njima i one vrlo dobro znaju šta smeju šta ne.

Boško Karanović

 

- Ali sa druge strane imamo jedan odnos stvarno otvoren, gde se sve izgovara i ništa ne može biti toliko strašno što će one izgovoriti meni a da ja to već ne znam u glavi ili nisam prošla.

Pročitajte Kako su samo porasle - Ćerke Nele Mihailović konačno u javnosti, prelepe su (foto)

- Prosto moraju na taj način da veruju roditeljima - zaključila je glumica.

Baš zbog ovakvog odnosa kakav je izgradila sa Petrom i Martom, ćerke Nele Mihailović izrasle su u predivne devojke za koje svi imaju samo reči hvale.

Komentari. (0)

Loading