Zasenila slavnu majku: Anđelina Džoli u senci maloletne ćerke

Autor:

25.10.2021 10:30

Foto:

Foto:

Ćerka Anđeline Džoli, Šajlo (15) ukrala je svu pažnju prisutnih na promociji novog filma njene mame.



Filmska televizijska glumica, rediteljka i manekenka Anđelina Džoli (46) u službi promocije svog novog filma 'Eternals', prošetala je crvenim tepihom u Rimu. Prepoznatljiv zavodljiv osmeh ponovo je krasio njeno lice, a srebrna duga haljina, uskog i dugačkog dizajna, bez bratela istakla je svaki detalj na telu atraktivne glumice, no uprkos zanosnom izgledu, ovog puta Anđelina Džoli ostala je u drugom planu.

Gettyimages

 

Naime, senku na besprekoran stajling pomenute glumice bacila je njena mlađa ćerka Šajlo (15) koja je ovaj događaj upriličila izuzetno elegantnim izgledom. Crna mini haljina, 'casual' patike s nesvakidašnjim printom, te komplikovana šminka i frizura reči su kojima bi mogli da opišemo stajling devojčice, koja se, prema rečima majke oseća kao dečak?!

Pročitajte i Anđelina Džoli obnovila vezu sa bivšim: Stara ljubav zaborava nema

Društvo na crvenom tepihu pravila im je i najstarija Anđelinina ćerka Zahara (16), koja je i ovog puta pokazala da je od mame pokupila nekoliko trikova, te da je izgradila respektabilan modni ukus.

Sudeći po osmehu koji je konstantno, tokom kompletnog događaja, krasio lice atraktivne Anđeline Džoli deluje da je glumica konačno shvatila da joj je za sreću potrebno malo, ili se pak razlog njenog osmeha krije u novom - starom partneru, videću u narednim danima.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading