Anđelina Džoli obnovila vezu sa bivšim: Stara ljubav zaborava nema

Autor:

23.10.2021 20:00

Foto:

Foto:

Posle još jednog susreta, sve glasnije se mogu čuti tvrdnje da je holivudska diva Anđelina Džoli obnovila emotivnu vezu sa prvim suprugom, britanskim glumcem Džonijem Lijem Milerom



Holivudska superzvezda Anđelina Džoli (46) obnovila je, ili je na dobrom putu to da učini, romansu s prvim suprugom, britanskim kolegom Džonijem Lijem Milerom (48), prenose američki mediji. Pošto je u poslednjih nekoliko nedelja više puta viđena s popularnim kanadskim muzičarom Vikendom, jedna od najlepših žena snimljena je na večeri s Britancem koji je slavu stekao ulogom Sik Boja u kutnom ostvarenju Denija Bojla “Trainspotting”, dok je mlađa publika imala priliku da ga upozna kao jednu od verzija Šerloka Holmsa u seriji “Elementary”.

Pročitajte i Ruž koji svaka žena mora imati ove jeseni - Anđelina Džoli pokazala kako se to radi

Profimedia

 
U vinu je istina

Anđelina se redovno viđa s bivšim suprugom, tvrde izvori bliski glumici. Kontakt su obnovili u prethodnih godinu dana i najčešće susrete organizuju u Bruklinu, kvartu Njujorka u kome Džoni Li Miler živi poslednjih godina. Sredinom juna Džolijeva je primećena kako s bocom skupog vina ulazi u zgradu u kojoj se nalazi apartman njenog prvog supruga, a snimljena kako ga napušta tri sata kasnije. Miler je tek sutradan izašao iz stana kako bi u obližnjoj pekari kupio baget i kroasane.

Profimedia

 

 

Par je bio u braku tri godine, od 1996. do 1999, a zbližili su se na snimanju trilera “Hackers” 1995. Poslednjih meseci, pišu američki mediji, “Miler se veoma zbližio sa Anđelininim sinovima Paksom i Noksom, što je rezultiralo zajedničkim odlaskom na utakmice Njujork džajantsa”.

Posle Džonija, glumica je bila u braku s kolegama Bilijem Bobom Torntonom od 2000. do 2003. i Bredom Pitom od 2014. do 2019. godine. Sa poslednjim suprugom već dugo vodi sudsku bitku za starateljstvo nad njihovo šestoro dece, troje biološke i troje usvojene.

Boris Jakić

Autor

Komentari. (0)

Loading