Dragana i Toni

Posluga dvorca Ebenfurt otkriva: Ovo se zaista dešavalo iza zatvorenih vrata Dragane i Tonija

Autor:

28.03.2024 11:40

Foto: Mirko Tabašević

Foto: Mirko Tabašević

Posluga Dragane Mirković otkrila sve



Vest da se Dragana Mirković razvodi odjeknula je u domaćim medijima, a informacije o uskoro bivšim supružnicima ne prestaju da preplavljuju portale.

Uprkos brojnim problemima par se u javnosti ponašao kao da je sve u najboljem redu, ali posluga Dragane Mirković sada je otkrila šta se dešavalo iza zatvorenih vrata.

Mirko Tabašević

 

- Iako deluje nemoguće, ali Dragana i Toni zaista žive kao u bajci. Ona njega svako jutro budi pesmom. Obavezno mu sprema doručak, ne dozvoljava nama da to radimo.

Prosto voli da mu ugađa. Obično mu sprema omlet sa slaninom i pršutom i doda neku salatu. Tu je i đus ili neki drugi ceđeni sok, priznala je ona i istakla da ih nikada nije čula da se svađaju.

Pročitajte Zbog nje je Toni ostavio Draganu Mirković!

- Oni su kao rođeni jedno za drugo. Nisam ih nikad čula da se svađaju, a godinama radim kod njih - rekla je tada za Alo! žena koja je radila u dvorcu.

Što se tiče Tonijevog ponašanja prema supruzi, kućna pomoćnica je imala samo reči hvale, tako da nije bilo nikakvih naznaka da će doći do kraha braka.

Antonio Ahel ATA Images

 

- Toni nikada nije povisio ton na Gagu. Samo joj tepa "Mico moja lepa, najlepša si mi i najbolja na svetu". Baš su par za primer. Ni oko dece se ne raspravljaju, sve rešavaju razgovorom.

Dragana se jedino unervozi kada je van kuće jer je ona porodičan tip, živi za kuću i muža, naravno i za decu.

Pročitajte Zbog ovoga Draganini roditelji ćerki nisu došli na venčanje

I onda ako je zbog nastupa dugo odsutna, a putuje bez njih, to ume da je uznemiri, inače je jako staložena i mirna. Sve nas poštuje, nikada ni na nas nije povisila glas, a ni Toni. Zaista su divni ljudi, otkrila je posluga Dragane Mirković.

 

Komentari. (0)

Loading