Vesna i Đole

Za ovo je trebalo hrabrosti, Vesna Đogani iskreno o problemima u braku: Morao je da shvati da...

Autor:

03.03.2024 21:19

Foto: Luka Šarac

Foto: Luka Šarac

Reči Vesne Đogani napravile buru u javnosti, razlog je ovo



Poznata pevačica i denserka posle turbulentnog perioda i priča da je njenom braku došao kraj, rešila je da okrene novi list, a ove reči Vesne Đogani niko nije očekivao.

Luka Šarac

 

U emisiji ”WhySoSerious” pevačica priznaje da je sa suprugom odlazila na terapije, a reči Vesne Đogani svedoče da joj je ta odluka sačuvala brak i u potpunosti promenila život. 

- Kada sam otišla na jednu seansu kod psihoterapeuta, kunem ti se, progledala sam. I onda sam bolje razumela i svoju ćerku, i Đoleta, i mene samu, i sina. 

Pročitajte Zabranili su mu da je voli - Đoletova ljubav pre Vesne i Slađe bila je ona, posvetio joj je najlepšu baladu

- Taj čovek je u jednom momentu Đoletu rekao: ”Vaša reč je mnogo jaka”. To je prvi put da je neko treći, a da to nisam ja, imao hrabrosti da mu kaže jednu jako tešku i važnu stvar. 

I da je Đole prvi put shvatio da ne može više na tu stranu da ide, da mora da shvati da ili će me izgubiti ili mora nešto da promeni. 

Kad je rekao vaša reč ima težinu i ostaje u prostoriji, molim vas, vodite računa kako je koristite. Posle te seanse tri dana nismo razgovarali.

Ponovo smo došli na razgovor i bili smo potpuno drugi ljudi, drugi brak, druga energija. Kao da se jedan čvor koji se desio pročistio i energija počela da funkcioniše kako treba - priznaje ona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WTF RADIO (@wtfradio_rs)

 

Reči Vesne Đogani mnogima su dale vetar u leđa i naterali ih da preispitaju svoje odnose i preduzmu neophodne korake da bi sačuvali brak i vratili izgubljeni osmeh na lice. 

Komentari. (0)

Loading