Vesna Đogani

Nakon razvoda Harisa Džinovića, Vesna Đogani otkrila: Znali smo šta radi, bila je grozna

Autor:

01.04.2024 12:45

Foto: Antonio Anhel / Ata images

Foto: Antonio Anhel / Ata images

Razvod Harisa i Meline iznenadio je brojne javne ličnosti, ali ne i Vesnu Đogani



Razvod Harisa i Meline posle 22 godine braka iznenadio je domaću javnost. 

Brojne poznate ličnosti su u ovim teškim trenucima pružile podršku pevaču, ipak, reči Vesne Đogani podigle su veliku prašinu u javnosti. 

M.M./ATAImages

 

U nedavnom obraćanju Vesna otkriva da je na Harisovoj strani i da je bilo pitanje trenutka kada će se poznati par zvanično rastaviti

Pročitajte Za ovo je trebalo hrabrosti, Vesna Đogani iskreno o problemima u braku - Morao je da shvati da...

- Ja sam u timu koji navija za Harisa Džinovića. Jako mi ga je žao jer je veoma ružno sve ovo što je Melina uradila. Mi to znamo od pre, iz salona u koji je dolazila.

Baš je bila grozna, pričala je naveliko šta radi. Svima se hvalila šta je radila, mi smo bili u šoku. Baš je bilo grozno, komentarisala sam to i sa drugaricama i sa Đoletom.

Htela sam da kažem Harisu, ali Đole mi nije dao, rekao mi je da se ne mešam. Razlika u godinama nije problem. Kada nekoga volite, to ne bi trebalo da vam smeta.

Trebalo bi da rastete i sazrevate zajedno kroz vreme - otkriva Vesna, a prenosi 24sedam. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Razvod Harisa i Meline je zvaničan, a po izlasku iz sudnice, on je jedva smogao snage da odgovori na pitanja koja već neko vreme intrigiraju javnost.

Pročitajte Luksuzna vila, muzički studio, automobili... Šta dobija Melina posle razvoda od Harisa Džinovića?

- Sudski sam razveden, po brzom postupku, bez odlaganja, novog ročišta, otvaranja procesa, nema žalbe, molbe, to je ekspresno rešeno. Ja sam slobodan čovek poprilično dugo.

Meni ona nije oduzimala slobodu, ali u zadnje vreme to nije bio brak, to je bila prevara. Prevareni muž poslednji sazna šta se dešava.

Jako sam razočaran, time što sam ja izdan, ovo je klasična izdaja, udar na porodicu, a porodica je svetinja. Ovde je porodica rasturena bez ikakvog razloga, ja ga nemam, ja nisam doprineo razbijanju porodice.

Nije meni žao novca, meni je žao nepoštovanja, nezahvalnosti, žao mi je te izdaje, prodaje - rekao je, između ostalog, Džinović.

Komentari. (0)

Loading