Zvezde koje znaju kako da sačuvaju ljubav i brak: U čemu je njihova tajna?

Autor: Maja Gašić

14.03.2017 14:37

Foto:

Foto:U današnje vreme su retke veze koje dugo traju, a posebno u Holivudu. Skoro svakodnevno čujemo da se neki "zvezdani par" rastao.

Međutim, iako su u manjini, postoje i oni koji nam koji vraćaju veru da ljubav može biti dugovečna, i da brak uprkos svim izazovima koje donosi savremen način života, može da opstane. Da, postoje slavne ličnosti u čijem rečniku ne postoji reč "razvod", a ovo su neke od njih...

Rita Vilson

Glumici Rita Vilson i Tom Henks su zajedno dugih 29 godina, a njihov brak važi za jedan od najstabilnijih u Holivudu. Ono što malo ko zna jeste da je Riti ovo prvi brak, dok je glumac već jednom bio oženjen i to glumicom Samantom Luis. Na pitanje u čemu je tajna njihove dugovečnosti, dvostruki Oskarovac je odgovorio:

- Moja tajna srećnog braka je u tome što sam oženjen pravom osobom. Posrećilo mi se sa divnom Ritom, ja sam najrećniji čovek na svetu!

Glumica deli muževljevo mišljenje, pa je na to dodala:

- Morate da želite da budete u braku sa osobom za koju ste se udali.

Meril Strip

Meril Strip i njen suprug Don Gramer ove godine slave 39 godina braka. Oskarovka smatra da je tajna srećnog braka u komunikaciji.

- Morate da razgovare o svemu, pa i o najmanjim problemima – ispričala je svojevremeno za “New Zealand Women’s Weekly” glumica – Morate da saslušate partnerove probleme, sugestije i savete i prihvatite da niste uvek u pravu. Konverzacija je ključ uspešnog braka – tvrdi Meril.

Savet Meril Strip koji će vam otvoriti oči i sačuvati zdravlje

Denzel Vošington

Glumac Denezel Vošington venčao se sa Poletom Pirson 1983. a njihov brak ke primer mnogim parovima u Holivudu. Glumac smatra da na svakoj vezi treba raditi. U razgovoru za “Reddit AMA” otkrio je šta je po njemu tajna dugovečnosti u braku.

- Ne znam kakve su statistike i da li se osobe u šou biznisu češće razvode od onih koji se ne bave javnim poslom, ali moje mišljenje je da se treba truditi, treba raditi na braku. Ne treba da dignete ruke jedno od drugog. Brak je posvećenost, obaveza. Medeni mesec ne traje zauvek, zato treba raditi na vezi. I važno je da ste dobri prijatelji, to pomaže da dugo ostanete u braku.

Zasenio oca: kako izgleda sin Denzela Vošingtona (foto)

Džef Bridžis

Čuveni glumac je upoznao svoju suprugu Suzan Geston na setu filma "Rancho Deluxe" 1974. U to vreme je Bridžis važio za veliko ženskaroša, koji je prema sopstvenom priznanju, imao strah od braka i vezivanja. Međutim, Suzan je sve promenila. Par se venčao 1977. godine i danas se vole kao i pre 40 godina. U razgovoru za “Reddit AMA”, Oskarovac je rekao:

- Ono što je presudno za dug brak – a pomislićete da je smešno što to spominjem -  jeste ljubav. Što nas dovodi do pitanja: „Šta je ljubav?“ Prvo što mi pada na pamet kad se ova reč spomene jeste otvorenost, razumevanje, nežnost, dobrota i rad na svim tim osobinama, jer svi imamo svetlu i tamnu stranu. Kada shvatite da osoba koju volite može da prolazi kroz različite faze i prihvatite ih i nađete neku svoju verziju odnosa, koja ne mora da bude dobra ili loša već samo vaša, to je supeh, to je ljubav - kaže Džef.

Kevin Bejkon i Kira Sedžvik

Glumci Kevin Bejkon i Kira Sedžvik ove godine slave 29 godina braka, a po mnogima, oni su daleko najzaljubljeniji par u Holivudu. Glumac je svojevremeno izjavio da, gde god da se nalaze, u kom god da su društvu, zahvaljujući njemu se njegova žena oseća kao da je najlepša na svetu. Kad su ga upitali kako mu polazi za rukom, glumac je odgovorio za "The Huffington Post":

- Nije to nešto što ja radim, to jednostavno što mislim i osećam i ona to u meni vidi. 

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading