Đole Đogani

Zabranili su mu da je voli: Đoletova ljubav pre Vesne i Slađe bila je ona, posvetio joj je najlepšu baladu (video)

Autor:

27.01.2023 21:11

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Ljubav Đoleta Đoganija još iz mladalačih dana tera suze na oči, posvetio joj je prelepu baladu pod imenom "Zabranjena ljubav"Đole Đogani nikada nije krio koliko je emotivan i koliko mu je ljubav pokretač u životu. U bračne vode uplovio je sa pevačicom Slađanom Delibašić, sa kojom ima dve ćerke. Međutim, kada je okončao ovu ljubavnu priču, Đole se zaljubio u atraktivnu Vesnu sa kojom je dobio dvoje dece i sa kojom je i danas u srećnom braku.

Pročitajte Kakav frajer - Đole Đogani više nije najzgodniji na estradi, sin Adriano došao na tron (foto)

Boško Karanović

 

Ipak, malo ko zna da je velika ljubav Đoleta Đoganija, pre Vesne i Slađe, bila ona. Đole Đogani osvrnuo se na zabranjenu ljubav iz mladosti, koja ga je inspirisala da uradi pesmu „Zabranjena ljubav“. Posle četrdeset godina ponovo ju je sreo, i mada nije želeo da otkrije njen identitet, sa setom u glasu ispričao je priču o devojci kojoj su roditelji zabranili da se uda za njega.

‒ Imao sam zabranjenu ljubav iz detinjstva, ali njeni roditelji nisu hteli da nas puste da imamo našu ljubav. Njoj su toliko branili da su je na kraju udali protiv njene volje za drugoga. Sreo sam je za 8. mart, posle četrdeset godina. Nisam ni znao ko je ona, pitala me je da li može da se fotografiše sa mnom. Samo prepoznajem neke oči, ali bilo je hiljadu i više ljudi. Nekako je stala čudno i sramežljivo, kao da hoće da mi kaže, a ja žurim i želim da idem dalje.

Pročitajte Pre Slađe i Vesne ljubav Đoleta Đoganija bila je ona, i danas pati - Promenila je tok mog života (video)

Privatna Arhiva

 

Na Fejsbuku je pustila zajedničku fotografiju i napisala: „Hvala ti, ovo mi je želja nakon toga da te ponovo vidim“. Vesna je isto simpatično odreagovala na sve to, kao i ja. Tako je nastala pesma ‒ ispričao je Đole svojevremeno za Blic i otkrio da pesma ima autobiografsku priču, dok je spot odrađen potpuno filmski.

- Snimali smo spot u Sarajevu i jedan mali segment u Beogradu. Sve je snimano oko šest dana i filmska je priča. Vesna je, inače, ovu pesmu otpevala lepo i emotivno, njen senzibilitet i suze u spotu su prave. Nema tu laži i prevare, plakala je na setu i nismo mogli da je umirimo ‒ otkrio je Đole emotivnu prirodu supruge, koja je godinama njegova podrška.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading