Ana Đurić Konstrakta

U trenu se sve preokrenulo, Konstrakta na Beoviziji lila gorke suze, razlog je ovo

Autor:

01.03.2024 18:25

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Konstraktine reči teraju suze na oči



Ana Đurić Konstrakta odlučila je da još jednom okuša sreću na „Pesmi za Evroviziju”.

Ona se sinoć plasirala u finale, a njena numera i scenski nastup oduševili su publiku. 

Ipak, velika scena i samo takmičenje podsetili su je na težak period zbog kojeg je umalo odustala od takmičenja one godine kada je odnela pobedu, a Konstraktine reči gađaju pravo u srce. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Nisam neka pevačica i toga sam svesna, nisu to raskošne melodije, pričam neku priču i trudim se da to bude verodostojno.

U tom smislu sam tu sigurna i vrlo mi je jasno šta radim.

Pročitajte Ovako se to radi - Konstraktin stajling je pun pogodak kada hoćete da oduševite (foto)

Konstrakta skladnu porodicu smatra najvećim uspehom, a za mir u duši najviše je zahvalna svojim roditeljima koji su je naučili da se svaki problem može rešiti.

- Za ovaj mir sam, pre svega, zahvalna roditeljima koji su uvek imali takav odnos prema životu, koji glasi: „Rešićemo. Sve može da se reši”. Mislim da je to najvrednije, to mi obezbeđuje mir.

Ako zapne, da smo zajedno - ispričala je svojevremeno u emisiji „Ekskluzivno sa Mirom Adanjom Polak”.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Na samom kraju pevačica se prisetila trenutka kada je pred izlazak na scenu saznala da je njenom suprugu Milanu dijagnostikovan tumor

Pročitajte Dugo je nije bilo... Zbog jednog detalja svi su sinoć gledali u Konstraktu (foto)

Na svu sreću, testovi su pokazali da panici nije bilo mesta i da je zapravo reč o benignom obliku, koji se lako da ukloniti, a Konstraktine reči su ohrabrile mnoge i poslale snažnu poruku. 

- Bilo je malo teško postaviti se jer smo u tom trenutku imali nezgodnu porodičnu situaciju. Trebalo je postaviti prioritete, u kom trenutku koliko da budeš kod kuće, a koliko da se baciš na posao.

Ušli smo na „Pesmu za Evroviziju” sa namerom da se pesma čuje, a onda smo pobedili. Sećam se da sedimo u garderobi i ja plačem, prilaze i pitaju me: „Šta nije u redu?”

Boško Karanović

 

To je trenutak kada shvatam da moram da izađem iz kuće gde sam jako potrebna i da odradim posao koji mi je dat. Znala sam da će biti teško, ali uspeli smo da isplivamo.

Ako se zna koji su ciljevi, onda se sve može - prisetila se pevačica. 

Komentari. (0)

Loading