Prolazim kroz veoma težak period: Jelena Dokić ponovo daleko od sreće

Autor:

28.12.2021 13:15

Foto:

Foto:

Teniserka Jelena Dokić koja je simbol nesalomivosti, nestala je sa društvenih mreža, zbog čega su se mnogi zabrinuli



Srpska teniserka Jelena Dokić koja živi u Australiji iznela je u svojoj autobiografiji ‘Nesalomiva’ potresne detalje o zlostavljanju od strane oca i trenera Damira Dokića, koji nije prezao da je šutira, čupa za kosu pa čak i pljuje kad bi izgubila neki meč.

Izborivši se sa teškim traumama, Jelena je do danas ostala ona koja je glas žrtvi, koja ih motiviše, inspiriše, teši i uliva snagu.

Getty images

 

Međutim, da je život konstantna smena uspona i padova i da ni dobro ni loše u životu nije konačno, pokazala je svojom iskrenošću i snagom.

Kako svoje društvene mreže koristi ne bi li ojačala uzajamnu podršku, fanovi su se zabrinuli jer je potpuno utihnula.

Ona se danas javila ne bi li objasnila o čemu je reč.

Pročitajte i Opomena Jelene Dokić - Umalo sam sebi oduzela život, proverite kako su vaši najmiliji

- Ćao svima! Sigurna sam da ste primetili da me nema na društvenim mrežama već neko vreme. Hvala svima za poruke brige o meni, iskreno to cenim. Prolazim kroz veoma težak period života, kroz veliku promenu i treba mi vreme da se oporavim, da se rane zacele i da prevaziđem bol i traume kroz koje sada prolazim. Znam da su mi mnogi od vas pisali i da nisam odgovarala, sada vidim poruke i samo znajte ih cenim mnogo, samo sada nisam u situaciji da odgovaram i komuniciram kao što inače činim i jako mi je žao zbog toga.

Youtube printscreen

 

- Isto važi i za objave, malo ću se isključiti sa instagrama, na neko duže vreme. Znam da mnogi od vas vole moje objave i nalaze inspiraciju u njima, žao mi je što ne mogu da budem tu za vas. Svima koji su me zaustavili na ulici i rekli koliko ih inspirišu moje reči - hvala vam. Znajte da vas volim i da sam veoma zahvalna na porukama podrške i ljubavi. Poruka prijateljima i bliskim ljudima koji znaju kroz šta prolazim - hvala na svemu, pružate ljubav i brigu. Ne znam šta bih bez vas. Vratiću se i biću jača nego ikad, ne osećam se sada dobro, ali vratiću se. Uvek sam znala da će Sunce ponovo sijati. - poručila je Dokićeva, ne objašnjavajući o čemu je konkretno reč:

- Prolazim kroz veoma težak period u životu trenutno. Velika je promena i puno je bola i traume. Potrebno mi je vreme da se oporavim. Hvala vam na razumevanju, vratiću se. Nadam se da ste proveli lep Božić i želim vam svima srećnu Novu godinu - napisala je Jelena Dokić na objavi koja se pojavila na njenom nalogu na Instagramu

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading