Đorđe Balašević

Đole bi bio najponosniji, Aleksa sitno broji do... Olivera sve otkrila fotografijom

Autor:

22.01.2024 15:08

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Sin Đorđa Balaševića niže poslovne uspehe, oglasila se i ponosna mama Olivera



Đorđe Balašević preminuo je pre nepune tri godine ostavivši za sobom dve ćerke, sina i suprugu neutešne. 

Porodica panonskog mornara trudi se da sačuva uspomenu na njega, a sin Đorđa Balaševića učinio bi oca veoma ponosnim da je živ.

instgaram

 

Naime, Aleksa, najmlađi od troje Đoletove i Oliverine dece, niže poslovne uspehe jedan za drugim. Uskoro će se njegov filmski prvenac, koji nosi naziv "Megdan između vatre i vode", pojaviti u bioskopskim salama širom zemlje.

Scenario za film potpisuje sin Đorđa Balaševića, a glavnu ulogu Čoveka sa mesecom u očima baš po želji kantautora igra Vojin Ćetković.

Sin Đorđa Balaševića sa najboljim prijateljima radio je na ovom projektu

Aleksini uspesi raznežili su Oliveru koja se emotivnom porukom oglasila na Instagramu, otkrivši da je njen naslednik na ovom filmu radio sa dvojicom najboljih prijatelja, baš kao i na stvaranju istoimenog turnira.

 

 

- Ideja ovih momaka 2017. godine da organizuju turnir "Megdan - tamo gde mu je mesto" bila je opšte mesto dok lepe zamisli, korak po korak, nisu počele da se realizuju i ispunjavaju.

Pročitajte Osmehom krio najveću bol - Tragedija koja je obeležila život Đorđa Balaševića

Samo tako su i mogli stići dotle da se s nestrpljenjem očekuje i premijera filma "Megdan između vatre i vode" na kojem su zajedno radili.

Pomalo i simbolično, jer su im oduvek znali gde im je mesto - jedan uz drugog - napisala je Balaševićeva udovica.

Instagram

 

Film „Megdan“ prati borbu nekoliko junaka, glavni lik filma je redar iz lokalnog kafića koji želi da stigne do ringa i svetala Las Vegasa. Kako je Balašević ranije govorio, taj lik je simbol novih generacija.

Jedna od uloga u filmu je i Čovek s mesecom u očima. Kako je objasnio Balašević, reč je o ratnom veteranu, borilačkom treneru koji jedino u sportu vidi jedan odsto želje za životom.

Komentari. (0)

Loading