Film „Nedelja”

Porodica Ramadanovski na okupu: Premijera filma „Nedelja” pokrenula lavinu emocija, Ceca i Bjela prošetali crvenim tepihom

Autor:

16.01.2024 21:00

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Premijera filma „Nedelja” održana je u MTS dvorani



Džej Ramdanovski zauvek nas je napustio pre četiri godine. Život slavnog pevača nije bio nimalo lak, a do sada neviđeni detalji biće prikazani u filmu koji nosi naziv po njegovom velikom hitu.

Premijera filma „Nedelja” okupila je brojna poznata imena iz javnog sveta, a među prvima se u MTS dvorani pojavila pevačeva ćerka Marija sa svojim izabranikom.

Ata Images

 

Ata Images

 

Nedugo zatim ugledali smo i drugu Džejevu ćerku, Anu, koja je na premijeru stigla u pratnji supruga Adila Maksutovića

Pročitajte Pretužno - Džej Ramadanovski nikada nije ostvario ovu želju

Numeru koja će se pojaviti u filmu, a koja nosi naziv „Za kraj” otpevala je folk diva Svetlana Ceca Ražnatović koja je u MTS dvoranu stigla u pratnji ćerke Anastasije Gudelj

Majka i ćerka bile su modno usklađene, obe su za ovu priliku odabrale odela širokog kroja, a Anastasija je svoj stajling upotpunila crnom, skupocenom bundom. 

Boško Karanović

 

Premijera filma „Nedelja” izazvala je lavinu emocija, a na ovom svečanom događaju pojavili su se i Marija Šerifović, Dragan Bjelogrlić, Mina Kostić, Mina Sovtić, Miona Marković, Jovana Pajić i mnogi drugi. 

Boško Karanović

 

Boško Karanović

Boško Karanović

 

Boško Karanović

 

Boško Karanović

 

Boško Karanović

 

Komentari. (0)

Loading