Ceca i Bogdan

Oči u oči: Prvi javni susret Cece i Bogdana posle raskida, on za ruku drži drugu, ona... (foto)

Autor:

17.01.2024 09:43

Foto: Dejan Milićević, Instagram

Foto: Dejan Milićević, Instagram

Susret Cece i Bogdana odigrao se sinoć na premijeri filma „Nedelja”



Sinoć je u MTS dvorani održana premijera filma „Nedelja” o životu prerano preminulog Džeja Ramadanovskog.

Nikad više javnih ličnosti nije prošetalo crvenim tepihom, a ono što je medijima bilo najzanimljivije jeste susret Cece i Bogdana prvi put nakon raskida.

Boško Karanović

 

Folk diva otpevala je pesmu koja će se pojaviti u filmu, a koja nosi naziv „Za kraj”. Društvo joj je na premijeri pravila ćerka Anastasija Gudelj koja je bila gotovo identično obučena kao majka. 

Među javnim ličnostima koje su poželele da među prvima pogledaju film o životu legendarnog pevača bili su Marija Šerifović, Dragan Bjelogrlić, Mina Kostić, Mina Sovtić, Miona Marković, Nataša Ninković, Stevan i Una Piale, Bojan i Maša Karić i Bogdan Srejović sa devojkom Jovanom.

Susret Cece i Bogdana kamera nije zabeležila

Prvi put su se bivši partneri susreli na istom mestu dok su oko njih bili foto-reporteri, ali ipak susret Cece i Bogdana paparaci nisu uspeli da uhvate.

Ata Images

 

Beogradski ugostitelj čvrsto je držao za ruku izabranicu sa kojom će, kako se spekuliše, uskoro stati na ludi kamen, dok je Ceca uživala u društvu ćerke i prijatelja.

Pročitajte Porodica Ramadanovski na okupu - Premijera filma Nedelja pokrenula lavinu emocija, Ceca i Bjela prošetali crvenim tepihom

Folk diva raskinula je sa Bogdanom pre nešto više od dve godine, nakon godinu dana ljubavi, a kako su tada naveli, ostali su u prijateljskim odnosima.

Tako da verujemo da su se srdačno pozdravili kada su se sinoć sreli jer nema mesta sujeti i lošoj komunikaciji.

Komentari. (0)

Loading