Ceca Ražnatović

Druga šansa za ljubav: Ceca ponovo sa bivšim dečkom, srce ne bira

Autor:

28.12.2022 12:30

Foto:

Foto:

Ceca Ražnatović ponovo sa bivšim dečkom, ljubav se ne može izbeći



U ljubavnom životu Cece Ražnatović već neko vreme je zatišje. Otkako je unuk Željko stigao u njen život, brzo je postao centar njenog sveta, pa se čini da joj je uloga bake dovoljna i da nema mnogo prostora za emotivnog partnera.

Pročitajte Porodica Ražnatović slavi Svetog Nikolu - Trudna Bogdana oduševila goste, pesma i muzika do zore (foto)

Instagram

 

Međutim, ako je verovati zvezdama, ljubavna situacija će se kod folk dive u narednoj godini sasvim preokrenuti. Numerolog Goca Dragišić za list Star otkrila je da će se Ceci u 2023. godini vratiti stara ljubav.

Pročitajte Dugo su krili romansu - Cecin bivši konačno pokazao novu devojku, evo ko je misteriozna plavuša i kako su se upoznali

Instagram

 

- Kada je ljubav u pitanju, od maja meseca će sve češće da razmišlja o prošlosti, a to neće biti slučajno. Savetujem da ovog puta ne sluša srce, već a vlada razumom, što ona i te kako dobro radi. Početkom leta u njen život pokušaće opet da uđe muškarac sa kojim je već bila, ali su tu vezu završili silom prilika. Ako oseti leptiriće treba da mu pruži šansu jer to može da se razvije u lepu ljubavnu priču - ispričala je numerološkinja za pomenuti medij.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
lucija

02.02.2023 23:36

CECO DOSTA SI NAS DUGO VARALA FOTOSOPOM;NIJE LIJEPO TO STO RADIS