Bogdan Srejović

Dugo su krili romansu: Cecin bivši konačno pokazao novu devojku, evo ko je misteriozna plavuša i kako su se upoznali

Autor:

07.12.2022 21:15

Foto:

Foto:

Otkako je raskinuo sa Cecom, nagađalo se o njegovim vezama, ali on ništa nije potvrdio niti demantovao. Bogdan Srejović je konačno pokazao novu devojku, a zanimljivo je kako su se upoznali



Bogdan Srejović široj javnosti je poznat kao bivši dečko Cece Ražnatović, a posle raskida sa folk zvezdom o njegovom ljubavnom životu dosta se pisalo.

Pročitajte: Bivši Cecin ne miruje - Bogdan grli vrelu crnku

Ata Images

 

Mediji su ga povezivali sa brojnim poznatim damama, no on se nije oglašavao, i svoj emotivni izbor čuvao je ljubomorno za sebe. Međutim, izgleda da su emocije prevladale, te je popularni ugostitelj rešio da se pohvali svojom novom devojkom.

Pročitajte: Ipak nije preboleo Cecu - Skrivena poruka Bogdana Srejovića bivšoj partnerki ne prestaje da se komentariše

Instagram

 

Bivši dečko Cece Ražnatović na „Instagramu“ je podelio fotografiju na kojoj se on i misterizna devojka drže za ruke, a kratko je pisalo:“Ljubav“.

Ubrzo se ispostavilo da je nova devojka Bogdana Srejovića izvesna Darija El Azuzi, sa kojom poznanstvo traje već neko vreme.

Pročitajte: Ipak nije preboleo Cecu - Skrivena poruka Bogdana Srejovića bivšoj partnerki ne prestaje da se komentariše

 

 

- Bogdan i Darija su se upoznali preko posla, oboje se kreću u istom društvu i vole noćni život. Brzo su se dopali jedno drugom i, za sada, uživaju u vezi. Često ih viđaju zajedno po gradu, u šetnjama i restoranima, ne kriju svoju romansu – ispričao je neimenova izvor za „Alo“.

Po svemu sudeći Darija je sušta suprotnost Ceci. Osim toga što je plavuša, dosta je mlađa od nje, ali nema sumnje da Bogdanu odlično ide kod atraktivnih dama bez obzira na godine.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading