Nikola Nikolić

Sin Marka Nikolića očeva je kopija, podario mu je unuku koju nikada nije upoznao (foto)

Autor:

03.01.2024 10:46

Foto: Jelena Jovanov

Foto: Jelena Jovanov

Sin Marka Nikolića glumčeva je kopija



Za nekoliko dana navršiće se pet godina otkako nas je zauvek napustio velikan glumišta Marko Nikolić.

O njegovim uspesima, ulogama i nagradama bespredmetno je govoriti, a o privatnom životu veoma malo se zna. Iza njega ostale su dve ćerke Senka i Mina, kao i sin Marka Nikolića Nikola.

Jelena Jovanov

 

Javnosti je najpoznatija najmlađa naslednica dramskog umetnika Mina, koja je krenula tatinim stopama, a nedavno se takmičila i u "Survajeru".

Nikolić se tri puta ženio i iz svakog braka ima jedno dete. Najstarija je Senka, zatim je dobio Nikolu, da bi, kada je imao 47 godina, stigla njegova treća sreća.

Sin Marka Nikolića živi u Italiji

‒ Ne znam da li, na žalost ili na sreću, ali tri puta sam se ženio i imam troje divne dece ‒ govorio je.

 

 

Na slavnog oca likom najviše podseća sin Marka Nikolića Nikola, koji se opredelio za život van granica naše zemlje. Glumcu je to teško padalo, jer su retke bile prilike kada je mogao da uživa u društvu sina.

Pročitajte Bol za ocem ne prolazi - Mina Nikolić otvorila porodični album (foto)

‒ Deca su se osamostalila. Najstarija Senka dugo je na Radio-Jugoslaviji bila urednik u Spoljnopolitičkoj redakciji, a odnedavno je u „Rodi“ aranžer gondole.

Sin Nikola živi u Italiji, gde je agent za prodaju nekretnina. Stalno mi šalje slike na kojima je u odelu i sa kravatom. Od njega imam unuku Belindu koju nikada nisam video. To će se, nadam se, uskoro promeniti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikolić Mina (@zha.na_)

 

Najmlađa Mina završila je glumu, igra u nekoliko predstava i radi u jednom kafiću - kazao je nekoliko meseci uoči smrti legendarni glumac.

Komentari. (0)

Loading