Andrija Kuzmanović

To je nedosanjana ljubav: Andrija Kuzmanović konačno progovorio o porodici

Autor:

05.02.2024 18:44

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sin Andrije Kuzmanovića rodio se pre nekoliko meseci i promenio glumčev život iz korena



Sin Andrije Kuzmanovića, Ignjat, danas ima punih pet meseci a ponosni tata ne krije koliko mu je život lepši od kada je na svet stigao njegov prvi naslednik.

Iako je sve nas vest o bebi iznenadila, jer glumac svoj ljubavni život vešto krije, on je sada progovorio za medije o roditeljstvu u kom se, kaže, odlično snalazi.

Marija Mladjen / ATA images

 

Mnogo se spekulisalo o Ignjatovoj mami, a mediji su prenosili da je popularnom glumcu dete rodila bliska prijateljica sa kojom je kratko bio u romansi.

Do danas njen identitet, kao ni detalje odnosa sa dramskim umetnikom, nismo uspeli da saznamo, ali jedno je sigurno - sin Andrije Kuzmanovića svojim rođenjem glumcu je prevrnuo svet naopačke.

Sin Andrije Kuzmanovića prebrzo raste

O tome je i sam otvoreno govorio za televiziju UNA dotakavši se i svojih roditelja i želja kada je u pitanju vaspitanje i odgoj naslednika:

Marija Mladjen / Ata Images

 

- Mislim da su promene nastupile baš u trenutku kada sam postao roditelj i mogu reći da je to jedna divna stvar i neka potpuno nova ljubav, do sada nedosanjana.

Pročitajte Ignjat je ostvarenje svih želja - Andrija Kuzmanović progovorio o sinu, samo roditelji ovo razumeju

Naravno, imao sam ja roditeljsku ljubav od moje Jelene i mog Radojice, ali da budem roditelj kao oni sutradan, upola kao oni, biću divan.

Komentari. (0)

Loading