Ignjat Kuzmanović

Ignjat je ostvarenje svih želja: Andrija Kuzmanović progovorio o sinu, samo roditelji ovo razumeju

Autor:

09.11.2023 09:56

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Sin Andrije Kuzmanovića uneo je posebnu radost u glumčev život



Andrija Kuzmanović vešto krije privatni život daleko od očiju javnosti pa nas je sve iznenadila i istovremeno šokirala vest da je pre nekoliko meseci postao tata.

Sin Andrije Kuzmanovića plod je ljubavi sa dugogodišnjom prijateljicom, čiji identitet do danas nije otkriven.

ATA images

 

Ignjat raste i iz dana u dan postaje sve zanimljiviji spoznajući svet koji ga okružuje, a to novopečenom tati unosi posebnu sreću u život.

Nikada nije krio glumac da mu je najveća želja da zasnuje porodicu i ostvari se u ulozi oca, a iako sa Ignjatovom mamom ne živi na istoj adresi, potpuno ravnopravno učestvuje u odgajanju deteta.

Sin Andrije Kuzmanovića okrenuo je glumcu život naopačke

Iako ne voli da govori o privatnom životu, jer smatra da su za javnost važni samo njegovi poslovni projekti, ovog puta je napravio presedan i za portal Story.rs otkrio detalje koje niko nije znao.

Ata Images

 

– Nije da privatnost ne dam nikome, nego jednostavno ja ne gledam kroz tuđ prozor tako da mi nije baš lepo kad se gleda kroz moj – rekao je glumac.

Pročitajte Očinstvo ga je promenilo - Andrija Kuzmanović sada izgleda ovako, kakva transformacija (foto)

– Nije da nisam hteo to da podelim, nego mislim da su to neke intimne stvari. Kad radim neki posao, kad ima neka nova predstava, kada se snima novi film, tu sam uvek. Ali mislim da su ovo privatne stvari – rekao je Andrija.

Sin Andrije Kuzmanovića u njegov život uneo je mir, ljubav i sreću kakvu do sada nije osetio. Na pitanje kakav je osećaj biti Ignjatov tata, kratko je odgovorio:

– Divan. Videćemo kasnije. Mislim da će biti sve bolje – rekao je Kuzmanović.

Komentari. (0)

Loading