Andrija Kuzmanović

Očinstvo ga je promenilo: Andrija Kuzmanović sada izgleda ovako, kakva transformacija (foto)

Autor:

04.11.2023 08:49

Foto: Antonio Anhel / Ata images

Foto: Antonio Anhel / Ata images

Izgled Andrije Kuzmanovića iznenadio, glumac doživeo veliku promenu



Jedan od omiljenih glumaca mlađe generacije, Andrija Kuzmanović odavno važi za srpskog Kazanovu. 

Zato su mnoge dame u neverici primile vest da je pre nekoliko meseci dobio sina Ignjata sa izabranicom koja je nepoznata javnosti. 

Glumac se sinoć pojavio na premijeri filma „Pokidan” u kojem igra jednu od važnijih uloga, a izgled Andrije Kuzmanovića mnogi su pored njegove maestralno odigrane role komentarisali.

ATA images

 

Naime, miljenik ženske publike promenio je frizuru, a oni koji ga malo bolje znaju tvrde da je Andrija i drastično smršao. 

Glumac je ošišao dugu kosu po kojoj je bio godinama prepoznatljiv, a novi izgled Andrije Kuzmanovića pobrao je samo komplimente.

Novi izgled Andrije Kuzmanovića naišao je na pozitivne kritike

Osim nove frizure, na jučerašnoj premijeri moglo se primetiti da Kuzmanoviću uloga oca veoma prija, a koji kilogram manje uz novu frizuru je takođe pun pogodak.

Ata Images

 

Kako je naslednik i dalje veoma mali, verujemo da su tu brojne neprospavane noći, ali se na Andriji umor ne može primetiti.

Pročitajte Otkriveno ime sina Andrije Kuzmanovića, a evo i ko je mama dečaka

Naprotiv, dramski umetnik bio je cele večeri nasmejan i širio je samo pozitivnu energiju, a novom rolom još jednom je pokazao zašto je osim što je jedan od omiljenih takođe i jedan od najtraženijih glumaca.

Ata Images

 

 

Komentari. (0)

Loading