Đuro Brstina

Sin Branimira Brstine krenuo očevim stopama, sigurno niste znali o kom glumcu je reč (foto)

Autor:

24.11.2023 17:02

Foto:

Foto:

Sin Branimira Brstine naslediće oca na filmskom platnuBranimir Brstina svojim maestralnim ulogama, posebno u komedijama, davnih dana osvojio je srca publike. 

On je jedan od retkih glumaca koji je uspeo da privatni život sačuva od očiju javnosti, te o njegovoj porodici gotovo ništa ne znamo osim da je sin Branimira Brstine krenuo njegovim stopama.

Ata Images

 

Tek pre nekoliko dana, kada su se zajedno pojavili na premijeri filma "Čuvari formule" , mali smo priliku da vidimo kako izgleda supruga legendarnog glumca

Branimir sa suprugom ima dvoje dece, ćerku koja takođe ne voli da se eksponira javno i sina Đura koji završava Fakultet dramskih umetnosti. 

Sin Branimira Brstine već je imao zapažene uloge

Sin Branimira Brstine studirao je komunikologiju, a sada uspešno završava glumu, te je već imao nekoliko uloga u kojima je osvojio srca publike, posebno ženske. 

ATA Images

 

Imali smo prilike da ga gledamo u serijama "Žigosani u reketu" i "Zbornica", a mnogi komentarišu da je Đuro veoma markantan momak i da likom podseća na oca.

Pročitajte Branimir Brstina najbolji glumac Zaječarskog festivala

Ni o Đuru se ne zna mnogo, osim da obožava sport i da je uspešno trenirao košarku kao mlađi, sve dok nije shvatio da je gluma njegov poziv i da želi da nasledi oca na filmskom platnu.

Komentari. (0)

Loading