Nika Tošić

Sve više podseća na mamu: Nika Tošić ima novu, omiljenu frizuru svake tinejdžerke (foto)

Autor:

14.11.2023 21:03

Foto: Privatna Arhiva

Foto: Privatna Arhiva

Mlađa ćerka Jelene Karleuše sve više podseća na mamuNika Tošić za razliku od starije sestre Atine veoma je aktivna na društvenim mrežama gde je prati nekoliko hiljada njenih vršnjaka. 

Iako smo je svi upamtili kao preslatku devojčicu koja se stalno takmičila sa tatom i sestrom u kucanju jajima za Uskrs, mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića danas ima 14 godina i prava je lepotica.

Privatna Arhiva

 

Nika poput svoje majke, postala je modni uzor mnogim tinejdžerkama. I dok je nekada uživala u dresu i kopačkama, mlađa ćerka Jelene Karleuše već neko vreme prati svetske trendove i kada je garderoba, i kada su frizura i šminkanje u pitanju.

Tako je ona ponovo posvetlila svoju bujnu, talasastu kosu ovih dana, a svi su se složili da joj nova frizura odlično pristaje, te da ne bi trebalo više da eksperimentiše.

Mlađa ćerka Jelene Karleuše izrasla je u pravu lepoticu

Mnogi su primetili da Nika sve više liči na pevačicu, iako su ranije govorili da je kopija Duškove sestre Katarine.

privatna arhiva/instagram

 

A, ne može da se ne primeti da je Karleušina lepa naslednica i trikove kada je fotografisanje u pitanju naučila od majke, pa tako na novijim fotografijama Nika ima potpuno isti pogled kao Jelene, isto nameštene usne…

Pročitajte Prelepe lokne bez figara, četke ili viklera? Uz trik Nike Tošić i to je moguće

Iako do sada nije iskazivala želju možda i mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića krene putem starije sestre, pa se otisne u manekenske vode.

Obe naslednice pop dive obožavaju modu i savršeno se već sada u istu razumeju, a i kako ne bi kada im je majka Jelena Karleuša.

Komentari. (0)

Loading