Jelena Karleuša

Dugo se nagađalo, a sada je i zvanično: Jelena Karluša otkrila, Atina je dobila ime po...

Autor:

04.09.2023 14:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Ćerka Jelene Karleuše ima prelepo ime, pevačica otkrila njeno značenje



Jelena Karleuša i Duško Tošić su se početkom septembra 2008. godine prvi put ostvarili u ulozi roditelja, a neodoljivoj devojčici dali su neobično ime - Atina.

Dejan Milićević

 

Nedugo nakon porođaja pevačica se vratila na javnu scenu, a njeno prvo pojavljivanje bilo je u emisiji ”Amidži šou” gde je otvoreno govorila o majčinstvu. 

Pročitajte Ovako letuju Atina i Nika - Duško naslednice odveo na bajkovitu destinaciju, sve tinejdžerke im zavide 

- Biti majka je divan osećaj iako, moram priznati, nisam spavala 37 dana. Kada nekog toliko voli i kada nešto toliko želi, čovek sve može da izdrži. Sve je divno, sve je novo. Istinski uživam - izjavila je tada. 

Miloš Miletić

 

Budući da su nagađanja kako je ćerka Jelene Karleuše dobila ime bivala sve glasnija, pevačica je rešila da otkrije pravu istinu. 

- Imala sam ideju da se ćerka zove Divna, po mojoj majci. I to je prelepo ime, a nije često. Međutim, čula sam da to nije dobro.

Pročitajte Nova luksuzna kuća Jelene Karleuše - Detalj u sobi Atine Tošić oduševio sve! (video)

Pročitala sam u novinama da smo ćerki dali ime Atina zato što smo "napravili" u tom gradu. To nije tačno.

Atina je boginja mudrosti i najomiljenija Zevsova ćerka. Pošto ja volim grčku mitologiju i želim da mi dete bude mala mudrica, dobila je ime Atina - otkrila je pevačica.

Instagram

 
 

Po svemu sudeći, Jeleni se želja ostvarila, a a obe njene ćerke su inteligentne, odlične učenice i lepo vaspitane devojčice.

- One su, bez obzira na to što su male, vrlo svesne ko su im roditelji i ko su one same. 

Nisu poletele u svemu tome nego su vrlo zrele za svoje godine, vrlo lepo vaspitane odlične učenice i devojčice koje razumeju mamin posao - rekla je Jelena za Glossy.

Komentari. (0)

Loading