Jelena i Duško

Godinu dana je ćutala! Jelena sve priznala: Gde živi Duško? Da li se razvela? Šta mu neće oprostiti

Autor:

30.12.2022 21:09

Foto:

Foto:

Jelena i Duško ponovo su glavna tema u medijima



Na samom početku 2022. godine na javnoj sceni bilo je više nego burno. Umesto da Božić proslave u miru, ljubavi i radosti, Jelena Karleuša i Duško Tošić našli su se u udarnim vestima širom regiona, a povod je sve suprotno od onog što proklamuje duh praznika.

Pročitajte Šamar, prijava, problemi - Jelena Karleuša prijavila Duška Tošića

Instagram

 

Duško je navodno ošamario Jelenu za prazničnom trpezom u porodičnoj vili na Dedinju, zbog čega mu je izrečena zabrana prilaska od 48 sati. Jelena se tokom svim meseci ove godine nije preterano izjašnjavala niti o svom braku niti o problemima u njemu. Duškove slike više neobjavljuje na svom profilu na Instagramu, a veoma retko ga i spominje. 

Pročitajte Opet problemi - Jelena i Duško u novom sukobu, ona je razlog

Instagram

 

U novogodišnjem intervjuu za Kurir televiziju, na samom kraju 2022. godine, Jelena je otvorila dušu i iskreno pričala o svom braku. 

- Mi se nismo razveli, živimo i dalje u četiri zida, a sve više od toga pokazaće vreme. U 2023. godini bih volela da Duško promeni način razmišljanja, poštovanja i ljubavi prema majci svoje dece - priznala je JK i dodala:

Ata Images

 

- Smatram da smo mi još uvek u braku jer sam se ja, kao dete razvedenih roditelja, uvek plašila kraha i rasturanja porodice. Ja bih to doživela kao neuspeh. Zbog Atine i Nike želim da što duže imaju osećaj zajedništva i porodice, jer je to jako bitno. Nažalost, Duško taj poriv i osećaj nema u sebi.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Venessa

31.12.2022 07:03

On se oseca tako radi prevare koju mu je priredila.Sta ocekuje?