Mina Nikolić

Bol za ocem ne prolazi: Mina Nikolić otvorila porodični album (foto)

Autor:

18.08.2023 19:15

Foto:

Foto:

Fotografije Mine Nikolić kidaju dušu, otac joj baš nedostaje..



Glumac Marko Nikolić ostaće upamćen po brojnim ulogama u našim kultnim ostvarenjima, ipak, lik Gige Moravca u seriji "Bolji život" obeležio je njegovu karijeru. 

Promo

 

Glumački doajen ženio se tri puta, a iz svakog braka ima po jedno dete.

- Ne znam da li na žalost ili na sreću, ali tri puta sam se ženio i imam troje divne dece - rekao je svojevremeno Marko Nikolić. 

Pročitajte Ponesi pozdrav tamo gde ideš među zvezde, najsjajnije i najveće - Kolege se u suzama oprostile od Marka Nikolića

Najmlađa ćerka Mina koja je i sama glumica, nastavila je da čuva uspomenu na oca, što najbolje pokazuju objave na njenom Instagram profilu. 

 

- Pre 4 godine, napustio nas je moj tata. Žao mi je što nije tu da pogleda svaki moj film ili seriju i da mi kritiku, iako tvrdi da ne može da bude objektivan...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikolić Mina (@zha.na_)

Što nije tu da me razmazi samo još jednim toplim sendvičem i jednom štruklom od razvijenih kora, da odemo na još jedno pecanje i ćutke sedimo dok on peca, a ja rezbarim, da upecam još jednog kedera za mamac..

Pročitajte Ćerka legendarnog Marka Nikolića - Ne plačem na tatinom grobu, sednem, zapalim mu cigaru i puštam muziku koju je voleo

Da me povede na još jedno snimanje i ponosno kaže “Ovo je moja ćera Mina, od milošte Vilhelmina.

Na kraju krajeva, žao mi je što nije tu da vidi da ličim na njega verovatno i više nego što bi hteo da prizna, ali znam da bi bio ponosan što čuvam sećanje na njega, na nadam se, najbolji način. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikolić Mina (@zha.na_)

Fotografije Mine Nikolić iz detinjstva ganule su njene pratioce, a one sa ocem svedoče o velikoj bliskosti koju su njih dvoje imali, a koja mladoj glumici iz dana u dan sve više nedostaje.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading