Mina Nikolić

Dugo ga je krila: Srce Mine Nikolić ukrao je ovaj zgodni frajer, svi ga dobro znate

Autor:

08.04.2024 21:04

Foto: Jakov Simović/Gloria

Foto: Jakov Simović/Gloria

Dečko Mine Nikolić je ovaj poznati dasa



Mina Nikolić karijeru gradi samo ulogama za koje smatra da su kvalitetne, pa zato nemamo prilike često da je vidimo na malim ekranima.

Osim toga, za njeno ime vezuje se i učešće u „Survajveru” pre nekoliko godina, a o privatnom životu gotovo da ne govori pa i ne znamo ko je dečko Mine Nikolić. Odnosno, nismo znali.

Boško Karanović

 

Donedavno je bila slobodna, a o udvaračima i potencijalnim ljubavnim vezama govorila je za HELLO! otkrivši da nikada nije volela virtuelna poznanstva i započinjanje veze putem društvenih mreža:

– Nisam tip devojke koja na takav način privlači muškarce. Mislim da se moja harizma i ono nešto iz čega dolazi moja privlačnost, može prepoznati tek uživo. Možda se nešto desi uživo, ali preko Instagrama teško.

Dečko Mine Nikolić je ovaj zgodni frajer

Danas je baš na tom Instagramu objavila fotografiju na kojoj se nalazi sa jačom polovinom koji je javnosti dobro poznat.

Instagram

 

Reč je o Danijelu Mihailoviću za koga je šira javnost čula 2011. Te godine trijumfovao je kao model na takmičenju Best Model of the World, koje je održano u Plovdivu.

Pročitajte Ćerka legendarnog Marka Nikolića - Ne plačem na tatinom grobu, sednem, zapalim mu cigaretu i puštam muziku koju je voleo

U biografiji, u to vreme dvadesetdvogodišnjeg Danijela, pisalo je da je student Fakulteta organizacionih nauka, kao i da se profesionalno bavi bodifitnesom. Modeling mu je doneo brojne pozive za revije, pa je prošetao pistom i na Nedelji mode u Milanu.

„Ambiciozan, uporan, posvećen i duhovit”, reči su kojima je sebe tada opisivao dečko Mine Nikolić.

Komentari. (0)

Loading