Nekada i sada

Ovaj neodoljivi dečak danas živi u dvorcu, veliki je zavodnik i sin žene koju čitava nacija obožava

Autor:

24.11.2023 21:45

Foto:

Foto:

Nekada i sada rubrika privlači veliku pažnju javnosti



Rubrika Nekada i sada osvojila je vaša srca, možda zbog toga što mnoge poznate ličnosti izgledaju gotovo neprepoznatljivo.

Neodoljivi dečak sa fotografije rođen je 24. februara 2001. godine u Beču. Njegov otac, poznati srpski biznismen, stekao je pravu imperiju, a majka važi za jednu od najboljih pevačica.

Instagram

 

Iako su odrasli u Austriji, on i njegova sestra Manuela prvo su, kako je nedavno otkrio na društvenoj mreži Instagram, naučili srpski, a potom nemački jezik. 

Pročitajte Ovaj neodoljivi dečak danas ima velike hitove, harmonika je njegov prijatelj, a četvoro dece najveća ljubav

Studira muzički biznis u Beču, zgodan, naočit, bogat - dovoljno da se za njega zainteresuje čitava armija pripadnica lepšeg pola, naročito mlađe generacije.

Veliki je ljubitelj brzih i skupocenih automobila, a na voznom parku mogu mu pozavideti i velike filmske zvezde. Najveća brzina koju je dostigao iznosi 311 km/h, a najviše voli da vozi "Ferrari 458 Italia".

Iz hobija vozi auto-trke, a pesma njegove majke koju najviše voli je planetarni hit “Pečat na usnama”.

Instagram

 

Zamak Ebenfurt, južno od Beča, prema granici sa Mađarskom, od 2010. godine vlasništvo je njegovih roditelja koji su mu omogućili bezbrižno detinjstvo, daleko od radoznalih pogleda. 

Pročitajte Najveću slavu stekao je ulogom u filmu "Montevideo", oženio se španskom lepoticom i postao otac...

Iako se nikada nije javno eksponirao, sigurno već znate da je dečak sa fotografije koja se danas našla u našoj rubrici "Nekada i sada" Marko Bjelić, sin folk pevačice Dragane Mirković i biznismena Tonija Bijelića

Instagram

 

Komentari. (0)

Loading