Nekad i sad

Najveću slavu stekao je ulogom u filmu Montevideo, oženio je špansku lepoticu i postao otac... (foto)

Autor:

23.08.2023 13:45

Foto:

Foto:

Nekad i sad - da li prepoznajete glumca sa fotografije?



Nekad i sad rubrika uvek izaziva dosta pažnje, možda zbog toga što mnoge poznate ličnosti izgledaju gotovo neprepoznatljivo.

Iako vam dečak sa fotografije verovatno ne deluje poznato, on je danas jedan od omiljenih domaćih glumaca.

youtube printscreen

 

Rođen je u Lazarevcu 29. avgusta 1989. godine. Kao mali maštao je da postane superheroj, te je od mame često tražio da prekraja stare stvari kako bi bio pravi Tarzan ili Supermen. 

Pročitajte Maštao da postane pilot, ali je ljubav prema glumi bila jača - Da li prepoznajete dečaka sa slike?

- U početku nisam znao šta je to gluma, ali kad sam saznao da se glumci tako presvlače, da postaju neko ko oni zapravo nisu, neko drugi, odlučio sam da moj životni poziv bude gluma. 

youtube printscreen

 

Nakon završene osnovne i srednje škole, a zahvaljujući neosporivom talentu na Akademiji umetnosti u Beogradu upisuje glumu u klasi Ivana Bekjareva.

Gostujući u emisiji „Moja fotografija” priznaje da je imao plan B, te da nije upisao glumu sigurno bi se okrenuo medicini i postao lekar.

Pročitajte Nekad najlepša Titova pionirka, a danas udata za medijskog mogula, ko je ona? (foto)

Stalni je član Pozorišta Boško Buha, a 2021. godine je ispoštovavši sve tradicionalne običaje oženio dugogodišnju izabranicu, špansku lepoticu Dženi Martin.

Ove godine ostvario se u najvažnijoj životnoj ulozi - postao je otac. Njegova supruga na svet je donela preslatkog dečaka kojem su dali ime Oliver.

youtube printscreen

 

Do sada vam je već postalo jasno da je glumac iz rubrike nekad i sad niko drugi do Uroš Jovčić čije su se fotografije iz detinjstva našle u emisiji „Moja fotografija”. 

Dalibor Danilović

 
Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading