Uroš i Dženi

Dženifer i Uroš Jovčić zajedno na porođaju: Želim da joj pružim podršku dok naše dete bude dolazilo na svet

Autor:

19.03.2023 12:00

Foto: Dalibor Danilović

Foto: Dalibor Danilović

Od momenta kad su saznali da će na leto dobiti sina i prvi put postati roditelji, glumac Uroš Jovčić i njegova supruga, TV voditeljka i blogerka Dženifer, postigli su dogovor da oboje uđu u porođajnu salu



Glumac Uroš Jovčić (33) i njegova supruga, TV voditeljka i blogerka Dženifer (27), s velikim nestrpljenjem iščekuju leto, kada će dobiti sina. Lepa Špankinja, koja je devojačko prezime Martins zamenila muževljevim, u petom je mesecu trudnoće, a Uroš planira da bude uz nju u porođajnoj sali. 

Pročitajte Najlepše vesti - Uroš Jovčić postaje tata

Dalibor Danilović

 

- Bićemo zajedno u tom najvažnijem trenutku u našim životima, želim da joj pružim podršku dok naše dete bude dolazilo na svet. Planirali smo bebu i desio nam se blagoslov da je Dženi od kada smo odlučili da je vreme da proširimo porodicu vrlo brzo ostala u drugom stanju. Srećni smo i zahvalni Bogu jer znamo da mnogi parovi imaju probleme sa začećem - objašnjava glumac. 

Dženifer sa osmehom podseća na izreku da se beba ne planira nego da dolazi kad ona hoće. 

- Očigledno je naša beba jedva čekala da se rodi. Porodice su vest primile s velikom radošću, posebno moji, mama Karidad i tata Alvaro. Njima smo javili telefonom čim smo saznali da sam trudna. Oboje su plakali od sreće, a rasplakala se i čitava familija na Tenerifama, kojoj smo novosti saopštili uživo pošto smo tamo proveli božićne i novogodišnje praznike. 

Najmlađe sam dete, imam dve sestre i brata, a naš sin biće prvo unuče u mojoj porodici, zbog čega su svi uzbuđeni - priznaje Dženi, dok Uroš dodaje da je i njegova familija reagovala odlično, posebno tata Stanko i mama Ljiljana.

S obzirom na to da trudnoća protiče bez ikakvih problema, mogu da se posvete biranju imena, oko kog imaju mnogo nedoumica. 

- Dok još nismo saznali pol bebe, složili smo se nekako oko imena za devojčicu, a za dečaka još nismo napravili izbor. Želimo neko koje se u Srbiji i Španiji lako izgovara, internacionalno, da nema dž, š, č, ć, jer Španci to ne umeju da izgovore.

Pročitajte Do detalja ispoštovani pravoslavni običaji - Venčali se Uroš Jovčić i Dženi Martin

Dalibor Danilović

 

Dženi ta slova, kojih u njihovoj abecedi nema, još nije savladala kako treba, a njeni rođaci se uvek bore sa mojim imenom, pa me svi zovu Uro, dok prezime i ne pokušavaju da izgovore - iskren je glumac, koji je priželjkivao naslednika, za razliku od supruge koja je navijala za devojčicu. 

- Jedva smo dočekali rezultate prenatalnih testova. Bilo je strahova, ali smo se trudili da mislimo pozitivno. Znali smo da nećemo biti mirni dok ne obavimo sve analize i preglede. Kad na ultrazvuku čujem kako kuca bebino srce, nekako prodišem i odem spokojna kući. Trema i uzbuđenje prisutni su pred svaki pregled. Sve ovo ide mnogo brzo i ne znamo kako da reagujemo u pojedinim situacijama. Da je u pitanju drugo dete, možda bi nam bilo lakše jer bismo imali neko iskustvo - iskrena je Dženi. 

Mada čita knjige o trudnoći i roditeljstvu, Dženi je uverena da se prvenstveno treba oslanjati na instinkte.

Dalibor Danilović

 

 

Komentari. (1)

Loading
Nadica

20.03.2023 07:27

Samo da mali liči na nju !