Nekada i sada

Razvod roditelja joj je slomio srce, odnos sa ocem ostao nedorečen, gluma je njena najveća ljubav

Autor:

10.11.2023 18:01

Foto:

Foto:

Nekada i sada rubrika osvojila je vaša srca



Nekada i sada fotografije privukle su vašu veliku pažnju...

Zato je pred vama još jedna slika i to devojčice koja je zahvaljujući neverovatnom talentu dobila uloge kojima je oplemenila srpsko glumište. 

Instagram

 

Rođena je 1977. godine u Beogradu. Od oca, proslavljenog jugoslovenskog glumca, život ju je rano razdvojio. 

Posle razvoda roditelja ostala je sa majkom u Beogradu, a on se preselio u Split, gde je postao upravnik Hrvatskog narodnog kazališta.

Pročitajte Preživela vršnjačko nasilje, odrastala u nemaštini, godinama se borila za potomstvo - Ko je pevačica sa slike?

Pričalo se da nisu u dobrim odnosima, što je simpatična glumica više puta demantovala. Štaviše, na društvenim mrežama često evocira uspomene, a njene objave izazivaju lavinu emocija. 

‒ Kad govorim o svom ocu, skrećem pažnju na važnost očeva unutar porodica, na snagu njihove ljubavi i prisustva, jer je i ona temelj samopouzdanja i samosvesti nekih devojčica i dečaka koji odrastaju.

Instagram

 

Umemo na tu ulogu olako da bacimo senku, ne shvatajući da smo je bacili možda i na neku ranicu našeg deteta.

Često se zbog te, ako tako mogu da kažem, iščašenosti u odnosima sa tatama, ožiljci na srcu nose ceo život. E, zato je važno olakšati detetu, naći način da se ta teskoba ukloni.

Pročitajte Njegove balade Đoković obožava, harmonika mu je verni prijatelj, a ćerke najveća ljubav

Živimo u vremenu u kome se ljudi više razilaze nego što se susreću, u vremenu u kome svako ima nekog ko mu nedostaje, u vremenu u kome su razvodi postali obična stvar.

Posvećena sam toj temi i volim da pružim podršku i svojim prijateljima koji se razvode i njihovoj deci – objasnila je jednom prilikom glumica.

Instagram

 

Nakon tri neuspešna pokušaja da upiše glumu u Zagrebu, u Beogradu upisuje glumu na BK univerzitetu umetnosti, u klasi profesora Ivana Bekjareva

Tokom studija odigrala je uloge u nekoliko desetina studentskih filmova, zbog čega je dobila nadimak ženski Valter.

Prvu profesionalnu ulogu ostvarila je u prvoj srpskoj telenoveli Jelena, u kojoj je tumačila lik sekretarice Tatjane Pantić.

Pročitajte Ovaj neodoljivi dečak danas ima velike hitove, harmonika je njegov prijatelj, a četvoro dece najveća ljubav

Neko vreme radila je kao voditelj jutarnjeg programa „Dizanje“ na televiziji B92. Uz kolegu Žarka Lazića, bila je voditelj emisije Transforma. Oprobala se i kao spisateljica, a njeni romani oduševili su publiku. 

Enormni uspeh je nije promenio, a u ušuškanom potkrovlju jedne stare autentične zgrade pronašla je svoj mir i sreću. 

TV Novosti printscreen

 

Sada već sigurno znate da je neodoljiva devojčica čije su fotografije ulepšale našu nekada i sada rubriku glumica Iva Štrljić.

Ata Images

 

Komentari. (0)

Loading