Iva Štrljić

Stara autentična zgrada, unikatni komadi nameštaja i njegova slika na zidu: U ovom stanu živi Iva Štrljić (foto)

Autor:

06.11.2023 18:03

Foto: Antonio Anhel/ Ata Images

Foto: Antonio Anhel/ Ata Images

Zavirite u dom Ive Štrljić, jedan detalj će vas oduševiti



Iva Štrljić poznata je po svom prefinjenom stilu, ali i po izuzetnom ukusu kada je uređenje doma u pitanju.

Lepa glumica godinama živi u Beodragu, gradu kome je posvetila čak tri knjige, a dom Ive Štrljić nalazi se u ušuškanom potkrovlju jedne stare autentične zgrade.

Instagram

 

– Nije važno šta primetite kad uđete u moj dom, važno je šta osetite. Sa prostorom u koji ulazimo isto je kao i sa poznanstvima u životu. Ono što se sigurno oseća ovde jesu duša, život, neka ušuškanost i toplina.

Dom Ive Štrljić prepun je uspomena

Stanovi uvek imaju karakter ljudi koji u njima žive i sigurna sam da je moj dom baš kao ja. Trudim se da bude prijatan i nežan – rekla je Iva pre nekoliko godina za Story. 

Instagram

 

Luka Šarac

 

Luka Šarac

 

Ormari prelepe glumice ispunjeni su originalnom garderobom, haljinama, cipelama i nakitom, a na prvi pogled upečatljiva je i njena ljubav prema umetničkim delima. 

Luka Šarac

 

U dnevnom boravku mogu se videti prelepe slike, međutim, posebno mesto zauzima portret njenog oca Milana Štrljića, jugoslovenskog i hrvatskog glumca.

Pročitajte Niko nije mogao da nasluti šta proživljava - Iva Štrljić u suzama, načisto se slomila (video)

Iznad njega, nalazi se više fotografija njene majke Slavice Štrljić, čuvene balerine Pozorišta na Terazijama, pa je ovaj topao kutak jedan od najvažnijih i najlepših delova njenog doma.

Luka Šarac

 

Dom Ive Štrljić odslikava njen ukus i temperament, a poštovaoci njenog lika i dela uputili su mnoštvo lepih komentara na račun pažljivo uređenog stana i dobrog ukusa. 

Komentari. (1)

Loading
Rubi

07.11.2023 01:53

Individualnost zaigrane mlade žene,,nema boljeg primijera spontanosti i prirodnosti,a ne ona sva ista sterilna lica poznatih pjevačica,i sterilno uređenih stanova kao iz kataloga,sve umijetno,dosadno i bez imalo vlastitih voljenih predmeta iz prošlosti od mame bake ili neke voljene osobe.U današnje vrijeme puno žena pogotovo poznatih ,uopće nemaju svoju individualnost,nažalost.