Ceca Ražnatović

Moja ljubav: Ceca fotografijom otkrila ko je zauvek ukrao njeno srce

Autor:

10.11.2023 12:37

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Mlađi unuk Cece Ražnatović je baš porastao, isti je brat Željko



Svetlana Ceca Ražnatović ljubavni život vešto krije od očiju javnosti. Tek pre nekoliko godina predstavila je partnera, sada već bivšeg, Bogdana Srejovića sa kojim je provela godinu dana u skladnom odnosu.

Ipak, od raskida pevačica ne govori da li je ponovo srećna u ljubavi, a mi znamo ko je zauvek ukrao njeno srce. Željko i Krstan, unuci Cece Ražnatović omiljeni su momci u pevačicinom životu, pored njihovog tate Veljka.

Ata Images

 

Cecin naslednik sa suprugom i decom odlučio se za život daleko od srpske prestonice, pa tako kad god posete vilu na Dedinju, folk diva uživa u najslađem društvu i tada sve druge obaveze mogu da sačekaju.

Ovih dana Veljko i Bogdana doveli su sinove kod ponosne bake, a ona se odmah pohvalila pratiocima na Instagramu koliko je šestomesečni Krstan porastao.

Mlađi unuk Cece Ražnatović je presladak, osmehom svakog osvoji

Mlađi unuk Cece Ražnatović na fotografiji koju je ona objavila pozira sa širokim osmehom upućenim baki, dok leži na krevetu na omiljenom jastuku u obliku slona.

Instagram

 

– Ljubav moja, Krstan – napisala je muzička zvezda u opisu slike, a u komentarima mogli su se pronaći oni da je Veljkov mlađi sin isti brat, kao i da je neodoljiv.

Pročitajte Biće veći zavodnik od oca - Sin Veljka Ražnatovića je baš porastao, slađi osmeh niste skoro videli (foto)

Podsetimo, najmlađi Ražnatović rodio se na dan kad i pokojni suprug Cece Ražnatović, 17. aprila.

U nekoliko navrata pevačica je otkrila da ga je Željko, stariji brat, savršeno prihvatio i da već sada svi uživaju u njihovoj ljubavi koja je svakim danom sve jača.

Komentari. (0)

Loading