Krstan Ražnatović

Biće veći zavodnik od oca: Sin Veljka Ražnatovića je baš porastao, slađi osmeh niste skoro videli (foto)

Autor:

02.11.2023 09:59

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Sin Veljka Ražnatovića je presladak, najnovija fotografija će vas raznežitiSredinom aprila meseca porodica Ražnatović postala je bogatija za još jednog člana, a Veljko je po drugi put postao otac.

Njegova supruga Bogdana na svet je donela dečaka kome su dali ime Krstan, a sin Veljka Ražnatovića je od trenutka od kada je došao na svet već bio zanimljiv medijima.

ATA Images

 

Sa nestrpljenjem su se čekale Krstanove prve fotografije, a ponosni roditelji u poslednje vreme često pokazuju svog naslednika što neizmerno raduje njihove fanove. 

Ovoga puta na Instagram profilu Cecinog sina osvanula je neodoljiva fotografija, a sin Veljka Ražnatovića prikupio je sve simpatije tatinih pratilaca. 

Mlađi sin Veljka Ražnatovića je prava zvezda Instagrama

Mlađi sin Veljka Ražnatovića uživao je u kuminom društvu, a neodoljivi osmeh nije skidao sa lica. 

„Preslatko”, „Isti tata”, „Koliko je porastao”, „Ovo je najslađi prizor”, samo su neki od komentara. 

Instagram

 

Podsećanja radi, Veljko i Bogdana su se 2019. godine u Hramu Svetog Save na Vračaru jedno drugom zakleli na večnu ljubav.

Pročitajte Tetke vole, a ne gnjave - Anastasija Ražnatović pokazala kako provodi vreme sa bratancem (foto)

Godinu dana kasnije bračni partneri su se po prvi put ostvarili u ulozi roditelja kada je na svet došao sin Željko. Porodica je u aprili 2023. godine postala bogatija za još jednog člana koji je, sudeći po fotografijama, već postao prava zvezda Instagrama. 

Komentari. (0)

Loading