Krstan Ražnatović

Ovako Krstan Ražnatović slavi prvi rođendan, zavirite na gala proslavu (foto)

Autor:

17.04.2024 21:22

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Krstan Ražnatović slavi prvi rođendan u vili na Dedinju, prava bajka za dečakeDanas Krstan Ražnatović slavi prvi rođendan, a celog dana na adresu ponosnih roditelja Veljka i Bogdane pristižu čestitke najlepšim povodom.

Zbog Ražnatovićkine poodmakle trudnoće odlučili su se da divan dan obeleže u krugu najbližih članova porodice i prijatelja u vili na Dedinju.

Boško Karanović

 

U prostoriju za proslave u porodičnoj kući Ražnatovića pristiglo je mnogo balona sa plišanim igračkama, dok preovladava plava boja, kao i mnogo belog cveća.

I dok će se porodica okupiti ovim povodom, Krstanova i Željkova tetka Anastasija i njen suprug Nemanja Gudelj sprečeni su da prisustvuju slavlju zbog poslovnih obaveza u Milanu.

Pročitajte Danas je najsrećniji dan u porodici Ražnatović, Veljko preplavljen emocijama slavi, čestitamo!

Folk diva se uz konsultaciju sa Veljkom i Bogdanom potrudila da mezimcu za prvi rođendan napravi pravu malu bajku u kojoj najviše uživaju slavljenik i njegov stariji brat Željko.

Iako su se mnogi iznenadili što Krstan Ražnatović slavi prvi rođendan u porodičnom domu, izvori bliski Veljku tvrde da on sprema gala slavlje posle praznika, kada na svet stigne i treći naslednik, Ilijan.

Instagram

 

 

Komentari. (0)

Loading