Jelena Rozga

Slika govori više od reči: Jelena Rozga uslikana sa poznatim glumcem, naslonila mu glavu na rame...

Autor:

30.10.2023 21:15

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Fotografije privukle dosta pažnje



Pevačica Jelena Rozga imala je nastup u Novom Sadu, a nakon toga sa prijateljima i saradnicima okupila se u jednoj kafani.

Među njima su bili Petar Grašo i njegova supruga Hana Huljić, kao i glumac Goran Bogdan sa kojim je Jelena Rozga bila nešto prisnija.

Jelena Rozga i Goran Bogdan uživali su u druženju što se može videti na fotografijama koje su osvanule na društvenim mrežama.

Instagram

 

Dok je Grašo svirao gitaru, Jelena Rozga je pevala, a Goran Bogdan se nije odvajao od pevačice.

Video koji je osvanuo na Instagramu privukao je dosta pažnje, pa nije prošao nezapaženo ni trenutak kada je pevačica naslonila glavu na glumčevo rame.

Pročitajte Slomio joj je srce... Jelena Rozga u suzama: Nemam snage, idi ti (video)

Dobre atmosfere nije manjkalo, a za to je velikim delom zaslužan Petar Grašo koji je neumorno svirao, dok su Jelena Rozga i Goran Bogdan uživali. 

Instagram

 

- Najlepša zora koju sam dočekao je moja zora, a to je Alba, te je u prevodu zora, to je moja ćerka. To je zora života - rekao je ranije Grašo gostujući u emisiji "Balkanskom ulicom".

Pročitajte Budila se natečena i sa bolovima u mišićima - Jelena Rozga mora strogo da se pridržava ova tri pravila

Pevač je takođe, otkrio i da ćerki Albi peva, ali više nesvesno jer uvek peva, dok je za pesmice za decu zadužena majka.

- Možda malo nesvesno, zapravo uhvatim se da sebi pevam dok nju držim u ruci, jer ja non stop pevam nešto, non stop pevušim u kući, to mi je podsvesno. Sad joj majka peva. Majka ima lep i anđeoski glas tako da nije problem - istako je Petar Grašo.

Komentari. (0)

Loading