Jelena Đoković

Jedan poziv je promenio sve: Ovaj muškarac je zbog Jelene Đoković ostavio ženu, nije ni trepnuo

Autor:

25.10.2023 19:03

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Jelena Đoković vaspitanje dece po savremenim metodama



Jelena Đoković vaspitanje dece, sina Stefana i ćerke Tare, ne krije, već javno govori na tu temu kada god joj se ukaže prilika.

Ata Images

 

U odgoju dece supruga Novaka Đokovića primenjuje najmodernije principe, a posebno voli "svesno roditeljstvo" doktorke Šafali Sabari.

U svojim knjigama doktorka ukazuje na stvari koje bi roditelji trebalo da primenjuju kako bi umeli da slušaju svoje dete i obezbede mu prostor za odrastanje kakvo zaslužuje.

Pročitajte Moćno i neobično u isto vreme - Novak Đoković konačno otkrio, Stefan i Tara su imena dobili po...

Jelena Đokovović vaspitanje dece shvata veoma ozbiljno, a to za mlade roditelje ponekad zna da bude veliki izazov.

Naime, kad je rodila ćerku Taru, Novak je imao neodložne sportske obaveze zbog čega je Jelena potražila pomoć oca Miomira

ATA Images

 

- Kada je Tara imala dva meseca, Novak je otišao na mesec dana u Australiju. Ostala sam sama u Monaku, bez ičije pomoći.

Tada sam zvala tatu i rekla: `Mislila sam da ovo mogu sama, ali ne mogu. Ne znam šta da radim.` Samo je rekao: `Dolazim.` Dao je otkaz i došao kod mene.

Pročitajte Ovako se hrane Đokovićeva deca - Krompir i krastavčiće obožavaju, a jedna stvar je strogo zabranjena

Od tog trenutka nas dvoje pevamo dok se bavimo decom - ispričala je Jelena jednom prilikom kojoj su danas mama Vera, ali i svekrva Dijana i svekar Srđan velika pomoć i podrška. 

Komentari. (0)

Loading