Olivera Jovićević

Potpuna transformacija u medijskoj ilegali: Olivera Jovićević nikada nije bila lepša, kao da joj je 20 godina (foto)

Autor:

11.10.2023 19:02

Foto:

Foto:

Izgled Olivere Jovićević ne prestaje da se komentariše, voditeljka nikada nije bila lepša



Olivera Jovićević povukla se u potpunu medijsku ilegalu od kada je pre nešto više od godinu dala otkaz na Radio-televiziji Srbije gde je 18 godina uređivala i vodila emisiju „Upitnik“.

Iako je dugo razmišljala o odluci koju je donela, javnost je ostala šokirana pred tim potezom. Dugo se o njoj ništa nije znalo, a poslednjih dana jedna od najviše komentarisanih tema je izgled Olivere Jovićević.

Boško Karanović

 

Naime, voditeljka je nedavno na svom Instagram profilu objavila sliku koja je izazvala brojne reakcije i komplimente.

Mora se primetiti koliko se novinarka promenila i podmladila.

Izgled Olivere Jovićević oduševio je sve njene pratioce na društvenim mrežama

Među mnogim komentarima na njenoj slici posebno se istakao komentar Srđana Predojevića, voditelja  Televizije Pink: „Blistaš“.

Instagram

 

Osim atraktivnog izgleda, Olivera na društvenim mrežama deli uspomene sa svojih putovanja. Izgleda da uživa punim plućima i da i dalje vodi luksuzan život.

Međutim, ono što su ljudi uglavnom zaboravili, a što ne može da ostane nezapaženo, jeste izgled Olivere Jovićević s početka karijere, kada je bila totalno drugačija, po mišljenju mnogih, delovala je starije.

Pročitajte Najzad smo saznali istinu - Olivera Jovićević otkrila razlog napuštanja RTS-a

Od 2005. godine do danas Olivera Jovićević prošla je značajnu transformaciju, a prema komentarima sada je u najlepšoj životnoj fazi.

Instagram

 

Nekadašnja voditeljka političke tok-šou emisije „Upitnik“ sada izgleda izuzetno sveže i vitalno, kao da je vreme okrenuto za desetak godina unazad.

Komentari. (0)

Loading