Olivera Jovićević

To je zaista ona: Ovako je Olivera Jovićević izgledala na početku karijere (foto)

Autor:

05.04.2024 13:35

Foto: Dalibor Danilović

Foto: Dalibor Danilović

Izgled Olivere Jovićević u mladosti više nije tajna



Od kada je dala otkaz na Radio-televiziji Srbije, gde je 18 godina uređivala i vodila emisiju „Upitnik”, Olivera Jovićević potpuno se povukla iz javnosti.

Međutim, privatni život ove atraktivne plavuše ne prestaje da intrigira javnost, a nedavno je na društvenim mrežama isplivala slika na kojoj možemo da vidimo da je izgled Olivere Jovićević u mladosti bio savršen.

ata images/amir hamdzagic

 

Nekadašnja urednica rođena je 1966. u Bajinoj Bašti, a za detinjstvo je vežu najlepše uspomene. 

Pročitajte Najzad smo saznali istinu - Olivera Jovićević otkrila razlog napuštanja RTS-a

- Najveći deo detinjstva provela sam u Bajinoj Bašti, gradiću na Drini, ali sećam se naših selidbi zbog očevog posla koje su trajale sve do mog polaska u školu.

Nas troje i dva kofera začas bismo se skućili u Kraljevu ili Užicu - rekla je jednom prilikom za domaće medije.

Trinaestu beogradsku gimnaziju završila je sa najboljim ocenama, a karijeru na kojoj bi joj mnogi pozavideli nikada nisu pratili skandali. Ipak, izgled Olivere Jovićević u to vreme bio je potpuno drugačiji od današnjeg.

Na snimku koji je nastao 2012. godine imala je kratku kosu, a mnogi komentarišu da je izgledala starije nego danas kada ima 57 godina, piše Blic.

youtube printscreen

 

O tome da je novinarka nešto korigovala na sebi često se spekulisalo, a kada je slika sa početka karijere ugledala svetlost dana, mnogi su ostali bez reči. 

Pročitajte Uspešna, pametna i lepa - Ćerka Olivere Jovićević je majčina kopija, upoznajte Dunju (foto)

Na pomenutoj fotografiji ona ima kratku plavu kosu, šiške, tanke obrve i jaku šminku u predelu očiju, pa se izgled Olivere Jovićević ponovo našao na meti komentara.

Dok jedni smatraju da je neprepoznatljiva i da je verovatno nešto korigovala na sebi, drugi tvrde da je prirodna lepotica koja s godinama sve bolje izgleda.

youtube printscreen

 

„Prelepa žena”, „Čini mi se da nije odolela estetskim korekcijama”, „S godinama si sve lepša i lepša” samo su neki od komentara.

Komentari. (0)

Loading