Nataša Ninković

Široke pantalone i hidžab: Nataša Ninković otputovala i odmah promenila stil oblačenja (foto)

Autor:

04.10.2023 13:00

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Nataša Ninković otputovala u daleki Iran, fotografije će vas raspametiti



Za Natašu Ninković ovo leto bilo je radno, te je tek sada ugrabila priliku u pauzi između snimanja i pripremanja novih predstava za kratak predah.

Tokom letnjih meseci poznata glumica iskoristila je nekoliko dana odmora da sa naslednicima Lukom i Matijom uživa na primorju, a sada je Nataša Ninković otputovala u daleki Iran. Društvo joj prave najbolje prijateljice koje sa njom uživaju u čarima Teherana.

Instagram

 

 

Dramska umetnica uživa u svakom sekundu provedenom u obilasku iranske prestonice, o čemu svedoče i fotografije koje redovno deli sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram. Na pomenutim slikama Natašu smo mogli da vidimo u do sada neviđenom izdanju.

Naime, šerijatski zakon i zakon Islamske Republike Iran propisao je obavezno nošenje marame za žene, pa se i naša glumica prilagodila mestu na kojem se našla. 

Instagram

 

 

Nataša Ninković otputovala u Iran, a evo u kakvom izdanju šeta Teheranom

Iako su se mnoge Iranke godinama borile i odlučile da ne nose hidžab, pomerajući granice onoga što se zvanično smatra „prihvatljivom odećom“, Nataša se nije libila da na glavu stavi maramu i da se obuče baš u duhu Istoka.

Široke narandžaste pantalone od svile nalik na šalvare učinile su da izgleda baš kao bilo koja druga pripadnica ove nacije, a njoj to, čini se, nije smetalo. Naprotiv, uživala je dok je ispijala kafu sa prijateljicama.

Pročitajte Kakva fotografija - Sina Nataše Ninković nismo videli odavno, Matija je pravi šmeker

 

Nataša Ninković otputovala je u Iran, gde obilazi kulturne spomenike, džamije, tamošnje restorane sa lokalnom kuhinjom, tržnice s nakitom, ogrtačima i maramama. Jednu je odmah stavila na glavu, a stajling je upotpunila modernim naočarima za sunce.

Instagram

 

 

Kratak predah lepoj glumici dobro je došao s obzirom na to da je očekuje veoma naporna pozorišna i filmska sezona, a putovanje sa prijateljicama sigurno će pamtiti do kraja života. 

 

Komentari. (0)

Loading