Nekad i sad

Ima brak iz snova, dugo se borila za potomstvo, karijeru bez mrlje: Prepoznajete li popularnu pevačicu? (foto)

Autor:

02.10.2023 19:00

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Nekad i sad fotografije uvek zaintrigiraju javnostU rubrici nekad i sad danas se našla jedna od najpopularnijih pevačica koja u poslednje dve decenije niže hit za hitom. 

Na velikoj sceni "Granda" pojavila se davne 2002. godine i odmah privukla veliku pažnju javnosti. Vrcava i nasmejana devojka tada je zapevala prvu pesmu koja je odmah postala hit "Da sam muško" koja je objavljena na albumu "Idealno tvoja".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

Nekoliko Arena je napunila, gde god da se pojavi napravi atmosferu za pamćenje. Život kroji po svojoj meri, daleko od gradske vreve, porodičnu vilu sa suprugom sazidala je u malom mestu Nova Pazova gde važi za jednu od omiljenih komšinica.

Sa suprugom Veljkom ima dvojicu sinova Jakova i Jovana koje je dobila posle duge i mukotrpne borbe za potomstvom. Nikada nije krila da se podvrgla vantelesnoj oplodnji, uz mnoga odricanja dobila je sinove a potajno priželjkuje da uskoro u njihov dom stigne i treća beba.

Nekad i sad fotografija poznate pevačice mnoge je šokirala

Sada već znate da je reč o Seki Aleksić. Naime, na društvenoj mreži "Instagram" pojavila se pevačicina fotografija iz "mladosti", odnosno tinejdžerskih dana, a mnogi nisu verovali da se radi o njoj.

Već tada je Seka imala svoj izgrađeni stil, na pomenutoj slici nosi iscepane pantalone, starke, ljubičasti prsluk koji je nekoliko brojeva veći, ali i naočare za sunce, a pozirala je kao prava Instagram zvezda.

ATA Images

 

 

Pročitajte Seka Aleksić zna savršen trik za prikrivanje kilograma, sve je u ovom komadu garderobe

- "Ma, nemoguće da je ovo ona", "Neverovatno", "Kakva promena" - samo su neki od komentara ispod ove fotografije.

Nekad i sad fotografija Seke Aleksić napravila je opštu pometnju na društvenim mrežama, a oni koji malo bolje prate njen život znaju da se nikada nije libila da eksperimentiše sa izgledom. Neretko je menjala frizure, boje kose, a njeni stajlinzi neretko su komentarisani, uglavnom pozitivno, mada bilo je i negativnih konotacija.

Komentari. (0)

Loading